- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми за втори път,как да простя ?
Съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от elizabethg
Веднъж е изневерила, ти си и простил дал си и втори шанс, тя не е оценила това, което си направил за нея. Сега ако отново и простиш, нищо няма да бъде както преди. Винаги ще си спомняш двете изневери и доверието вече го няма. Връзка без доверие не е връзка. Ако това момиче те обича няма да ти изневерява за втори път, а тя го е направила...трети шанс не заслужава, защото ако сега и простиш съм 100% убедена, че ще изневери отново.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Само на мен ли ми мирише на фейк?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не й давай да ходи на работа на тая...бахти пръчката.Късай.Няя как.
Брях,брях
Съгласна съм!Първоначално написано от roseleaf94
Късай брат , не си заслужава. Направила ли го е един път ще има и 2 и 3. А сигурен ли си че е само за 2 ?
Не й прощавай ! Дал си й 2-ри шанс, не прави грешката да й дадеш 3-ти...
Ти не осъзнаваш ли, че само те използва ? Ако другия( или другите.. ) я зарежат, тя си знае, че ти ще си й на разположение .. ; ) Не й се оставяй, а я зарязвай !
Btw: Няма да е лошо да си погледнеш "правописа"
Последните 7 години съм живял в Манхатън USA,и съм родом от Пловдив.Първоначално написано от Sh@d0w
Усети ли се ся къв калун си.
Седи си в кирливата шопия и дишай населената от масово селяни столица..
Кой е селянина в случая?![]()
Бастун кирлив,майка ти студен да те гали.
Първоначално написано от Sh@d0w
"Sh@d0w" ,брат...ако не изкритикуваш някой или ако не си дадеш компетентното мненийце няма да можеш да заспиш,дейба!
И ако се мислиш за нещо,като си живял там 7 години там си в пълна заблуда.Само като ти прочета идиотския съвет и видя просташкия ти речник,ми ставаш ясен.Колкото и да се опитваш да го прикриеш си си една нула,жалко че и в живота сигурно си така.Първоначално написано от chronic
Fail.
щом изневерява - режеш!! Няма за кво да се занимаваш с такава?!
а защо изобщо ще прощаваш ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1 Също така си оправи правописа!Първоначално написано от alice13
^^^
Бургас <3
Чакай пълна нула съм бил,ама и в живота може и да съм?Ти не знаеш кво пишеш бре капут смачкан,вземи си сипи една студена вода и излез малко от форума,егати задръстения тип майна..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Сто процента си някъв девствен ревнивец,който не е видял чифт цици през живота си и цял ден кибичи у форума..
Аз ако съм ясен на теб,ти си ясен на всички,така че аре бегай да пиеш на майка ти пичия сок и си спри нета за няколко дни помяр.
Да аз съм девствен ревнивец,right![]()
След последния ти коментар няма какво повече да кажа,селянина си личи от далечеКъдето и да отидеш,ако щеш и в австралия,ще си останеш същия боклук,с беден речник.
Жал ми е за тебеВземи ти намали малко висенето във форума,гледам нервите нещо те тресат май,а?
Айде, събраха се. Глей ся кво става![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Авторе .. дал си й втори шанс - не го е оценила! Зарязвай я!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не би трябвало да мислиш изобщо за прошка,то се знае какво трябва да правиш!!! broke up with her![]()
![]()
Sh@dow не разбирам, защо всеки път се хващаш за правописа? С този тъп сарказъм , че трябвало да прочете Буквара не знам, какво постигна.
И с тея изрази на английски не си интересен !!!![]()
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от kokosety
Ето един,който мисли като мен!Съгласна съм с твоя коментар.![]()
![]()
![]()
Чакай малко ся,тва го казваш ти дето ревнуваш приятелката си виртуално?Първоначално написано от Sh@d0w
Дето кога влезна винаги си тука?
Пич,прекалено задръстен и обсебен си та да даваш точно ти такива акъли,айде да е някой друг окей,ама точно ти с виртуалната ревност,зарежи я тая комичен си..![]()
Жалък опит да се хванеш за нещо ахахахаПървоначално написано от chronic
По-добре да съм комичен,отколкото жалък като теб,нали се сещаш
Сега май ти си противоречиш а?Нали бях девствен и не съм виждал цици?
Айде набий вече хикса горе и отивай да носиш кашони в Манхатън.
Сянка - сигурно си голям щастливец с приятели и гадже които така смело и самоотвержено се хвърлят да спасяват форумната ти гордост. Евала пич, ти си сред най-преуспелите хора които въобще някога съм срещал из форумите. Мое гуру, така да се каже - имаш всичко което някога съм желал... Respect !
ох ох .. много папкане, много нещо ..![]()
трогна ме ..Първоначално написано от cranberry696
![]()
![]()
Очевидно само аз се интересувам к'во стана със случая .. авторе какво направи в крайна сметка?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Верно бе.. к'во стана ? Заряза ли я тая мърла оО
П.П. - ох ох ох чак ми са напълни душата... целия форум ако ме нахрани така, батеее.. ще садна много лошо![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Той е МЪЖЪТ в нашите взаимоотношения (май тук никой не възприема такова сложно понятие). Виждам, че си се оправя добре и сам. Едва ли има нужда от моята специална защита, изразена в мнения.Първоначално написано от Done
![]()
Но, ако е толкова важно:
1. Виждал е цици.
2. Не е девствен.
3. Понякога, докато сме заедно след секс, докато се гушкаме, надничаме из форума, ако това го приемате за "киснене по цял ден в teenproblem"
4. Не хлебим често за правопис, но тази тема ми би представите за български език - то няма една вярно написана дума.
5. Мммм, нещо друго да има за казване? Аз не се сещам. Ако има още нещо, споделете.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма как да простиш!![]()
И въпреки, че не слушам чалга ще цитирам една песен: "Как е наивно счупеното да лепим" ...
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))