Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Задължително карам фризьорката ми да я филира,нооо тя е инат и понякога ми отказва Честно казано винаги си мисля,че ми трябва още малко филиране ама нали не аз съм професионалиста ...
Що се отнася до това,колко било вредно и как косъма се цепел - аз лично не съм забелязала подобно нещо при мен.По принцип преди се подстригвах всеки месец,защото съм маниак на тема коса и фризьори ... Сега,обаче,я чакам да стигне до кръста ми и ходя на около 4 месеца.Е за тия 4 месеца нито цъфтежи имам,нито нищо,а по принцип избягвам да използвам други химии,освен шампоан.Балсам или маска използвам най-малко през 10 дена,кристали и ампули също не използвам,а за сметка на това се изправям след всяко къпане,а понякога и по-често.
Тааа мисълта ми беше,че здравето на косата зависи изключително много от фризьора ви.Казвам го като човек,който до преди 3-4 години имаше ужасни проблеми с цъфтежа ... Месец след фризьора косата ми вече беше нацъфтяла по половин сантиметър горе-долу,а тогава не се изправях,използвах един куп продукти,а резултат нямаше

И на мен много ми цъфтеше, ужаааас За месец-два и цялата ставаше цъфнала - а бе грозна работа Постоянно трябваше да се подстригвам почти всеки месец, сега спрях да ходя при тая фризьорка от около година и половина и косата ми стана съвсем друга Иначе аз се изправям от време на време, ако излизам вечер, тя косата ми е почти права, просто стърчат на вънка долните пластове, не знам що така.... и отпред имам 2 кичура - единя от ляво, другия от дясно и са ми чупливи, много ме дразнят