Ох, от къде да започна, аз съм момиче на 15 год. имах двумесечна( знам, че не е много дълъг период от време, но беше доста сериозно) връзка с момче, на моята възраст. Два месеца пълно щастие с него, колкото и преувеличено да звучи, той ме накара да се чувствам като принцеса-всеки ден изненади, подаръци, удоволствия, внимание, любов, всеотдайност, загриженост - ВСИЧКО, което може да те направи най-щастливият човек ! Като направихме два месеца, няколко дена след това, той все едно забрави за мен, имах чувството, че за него аз не съществувам и така една седмица - без да се обади, без да пише - НИЩО ! Не се сдържах и му писах, уж се оказа, че имал сериозни проблеми и аз реших да не го притеснявам, но преди това, той ме обеди, че все още ме обича и иска да продължи с мен ! След три дни, аз ставам сутринта, влизам в "facebook" и го гледам, той обвързан с друго момиче ! Веднага му се обадих и му казах - "имаш ли нещо да ми казваш", и той нали така съвсем на кратко и просто ми обясни, че това бил краят ! Хиляди пъти го помолих да ми обясни каква е причината, но той не пожела. Вече две седмици сме разделени и ако някой ме попита сега защо сме скъсали, аз няма какво да му кажа, защото просто незнам ! За първи път в живота ми попадам в такава неловка ситуация, да бъда оставена в невидение как една перфектна връзка се срива, поради незнайни причини ! На мен не ми стана толкова гадно, че е с друга, а от факта, че дори не ми каза ! Но аз заблудената все още го обичам и не мога да си го искарам от главата ! Ето моята адски тъпа ситуация, реших да споделя, защото такова нещо за мен е просто неразбираемо и неадекватно ! ..Това е от мен, ще се радвам да видя и други мнения на темата !