- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли?!?
Възможно ли е хубаво момиче да не бъде харесвано, защото е много срамежливо и няма високо самочувствие?
Просто ми е интересноСъжалявам ако има такава тема, не съм търсила.
Възможно е. Що да не е?
The blood that binds us ..till death unites us
Да възможно е,все пак хората те възприемат така както ти се възприемаш.
напълно възможно. За да харесват някого.. първо той трябва да си изгради високо самочувствие
Не всичко е визия.Не може човек да не се харесва и да очаква от другите да го харесат.
Често хората харесват излъчването на някого, не само външния вид..така че - да възможно е.
+1 ... а и бтв. аз съм много срамежлива, ама наистина много и честно казано до сега не съм била лишавана от мъжко внимание или изобщо от внимание от околните.. но все пак това си е до човекПървоначално написано от ScarlettS
![]()
Не мисля така. За всеки влак си има и пътници.
Пък и не ми се вярва да е чак прекалено срамежлива.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може... щом е възможен обратния вариант.![]()
Не сте ли виждали как разни дебели момичета с конски физиономии, набутани в тесни дънки и обикалящи света на високи токчета, винаги си имат поне по двама "ухажори", защото са отракани и имат самочувствие до небето? Увереността си има определено притеглящо влияние...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да защо да не е възможно,ако момичето е срамежливо как ще се хареса на едно момче,ако седи в някои ъгъл на стаята докато другите момичета завъртат главите на момчетата.Не е достатъчно само красота.Едно момиче за да се хареса на момче не трябва да бъде срамежлива,трябва да е общителна да се върти около момчетата.
Точно това щях да кажа и аз. От по-голямо значение е себеуважението, отколкото дали ще си 5 кила надолу, например. Това не значи, че трябва да се надуваш като тези момичета, които описа SisiStrange, но срама само ще ти пречи.Първоначално написано от SisiStrange
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възможно е.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хах, 'що винаги когато стане дума за това как хубавите ябълки прасетата ги ядат, и се сещате за дебелите момичета с тесни дънки. Ебаси, така освен дебела, ме карате да се чувствам и тъпа, 'щото от край време съм си ячка мадама, пък нямам толкоз' ухажори, колкото казвате...![]()
Само като прочета "за всеки влак си има пътници" нещо в мен умира
Няма по-тъпо, клиширано, наивно и невярно изказване.
Тия охажори най-често са мега смотаняци.Първоначално написано от SisiStrange
Temet Nosce
벨야카
Мдаа, така е.Не за всеки влак си има пътници и не на всяка гара спира влака.Спира главно по големите, дето много народ се е напъплилПървоначално написано от w0sh
![]()
Изводът, девойки: бъдете големи, да се вжидате отдалеч, бъдете нахакни, бъдете ярки, да не кажа и кичозни...Колкото повече така, толкова повече влакове и пътници![]()
Първо пишка, после шут! Детайлите, КРАНберии, детайлите забравяш.Първоначално написано от cranberry696
Тия нахаканите мастии без покритие са прекалено много и навсякъде. Вече не се търси това.
Temet Nosce
벨야카
Да точно нека всички да сте с ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ без никакво покритие ..Първоначално написано от alice13
![]()
тъпо кифлинско мислене .. СТАНЕТЕ ПРИНЦЕСИ ВСИЧКИ
![]()
![]()
![]()
И що пък реши че нямаме покритие.Вярно,че има такива,ама айде да не слагаш всички дето си имам самочуствие за кифли.Айде моля ви се ..Първоначално написано от Hukuu
Та,да възможно е.Както казаха,трябва ти да се харесваш за да те хареса някой друг.
ОБИЧАЙТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!
Брях,брях
Точно ти ли? Все едно ще тръгнеш след някоя красива и скромна... девственица заради прекрасните и кафеви очи и способността и да разсъждава с часове върху глобални проблеми. И не знам какво мислиш, че е на мода в момента, но както всички ние виждаме, идеалите на нашето общество са точно мастии, курви и далавераджии в по - голямата си част.Първоначално написано от umri
Моите уважения към кранбери, но на прима виста не ми идва наум човек, обитаващ публичното ни пространство заради личните си качества. Всеки е ебал/го ебат поради някаква причина, за нещо.... Живота много рядко е справедлив и почти никога няма хепи енд.
+1Първоначално написано от BlueGirl
Ако не си някаква злобна улич****, и ако зад срамежливостта се крие добра същност, нямаш проблеми.
Аз не съм битер без самочувствие, ама да си призная честно, имам толкова лоши качества и недостатъци във външността.... Аз съм на принципа: "Никой не е повече от мен и аз не съм повече от никого!!!"![]()
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P