.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Може ли?!?

Може ли?!?

Възможно ли е хубаво момиче да не бъде харесвано, защото е много срамежливо и няма високо самочувствие?

Просто ми е интересно Съжалявам ако има такава тема, не съм търсила.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Възможно е. Що да не е?
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да възможно е,все пак хората те възприемат така както ти се възприемаш.

Голям фен Аватара на alice13
    напълно възможно. За да харесват някого.. първо той трябва да си изгради високо самочувствие

Не всичко е визия.Не може човек да не се харесва и да очаква от другите да го харесат.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Често хората харесват излъчването на някого, не само външния вид..така че - да възможно е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Често хората харесват излъчването на някого, не само външния вид..така че - да възможно е.
    +1 ... а и бтв. аз съм много срамежлива, ама наистина много и честно казано до сега не съм била лишавана от мъжко внимание или изобщо от внимание от околните.. но все пак това си е до човек

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Възможно е!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мисля така. За всеки влак си има и пътници.
    Пък и не ми се вярва да е чак прекалено срамежлива.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Може... щом е възможен обратния вариант.

Не сте ли виждали как разни дебели момичета с конски физиономии, набутани в тесни дънки и обикалящи света на високи токчета, винаги си имат поне по двама "ухажори", защото са отракани и имат самочувствие до небето? Увереността си има определено притеглящо влияние...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да защо да не е възможно,ако момичето е срамежливо как ще се хареса на едно момче,ако седи в някои ъгъл на стаята докато другите момичета завъртат главите на момчетата.Не е достатъчно само красота.Едно момиче за да се хареса на момче не трябва да бъде срамежлива,трябва да е общителна да се върти около момчетата.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Не сте ли виждали как разни дебели момичета с конски физиономии, набутани в тесни дънки и обикалящи света на високи токчета, винаги си имат поне по двама "ухажори", защото са отракани и имат самочувствие до небето? Увереността си има определено притеглящо влияние...
    Точно това щях да кажа и аз. От по-голямо значение е себеуважението, отколкото дали ще си 5 кила надолу, например. Това не значи, че трябва да се надуваш като тези момичета, които описа SisiStrange, но срама само ще ти пречи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Възможно е.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Разбира се,че е възможно

Мега фен Аватара на babity
    Хах, 'що винаги когато стане дума за това как хубавите ябълки прасетата ги ядат, и се сещате за дебелите момичета с тесни дънки. Ебаси, така освен дебела, ме карате да се чувствам и тъпа, 'щото от край време съм си ячка мадама, пък нямам толкоз' ухажори, колкото казвате...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само като прочета "за всеки влак си има пътници" нещо в мен умира

Няма по-тъпо, клиширано, наивно и невярно изказване.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Тия охажори най-често са мега смотаняци.
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Само като прочета "за всеки влак си има пътници" нещо в мен умира

Няма по-тъпо, клиширано, наивно и невярно изказване.
    Мдаа, така е.Не за всеки влак си има пътници и не на всяка гара спира влака.Спира главно по големите, дето много народ се е напъплил
    Изводът, девойки: бъдете големи, да се вжидате отдалеч, бъдете нахакни, бъдете ярки, да не кажа и кичозни...Колкото повече така, толкова повече влакове и пътници

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    К'во означава, че трябва да си задължително нахакан и нагъл, за да живееш добре и да се справяш?

Супер тъпото е т'ва твърдение.
    И е почти толкова клиширано колкото "за всеки влак си има пътници".
    Чул някой, че животът е труден, ако не си нагъл и нахакан и айдееее т'ва е вече правило, което трябва да се спазва. Човек може да си позволи такова поведение, само ако има шанса и възможностите да го защити по някакъв начин. А в последно време т'ва си е рядко срещано явление, по простата причина, че всеки мислещ се за големия нахакан гъзар бъка от простотия. Няма значение женско или мъжко ще е.
    Я да видим между едно тихо/красиво/умно момиче и /нагло/красиво/просто момиче, кое ли ще е по на далавера в живота? Т'ва където може да си намери мъж, който я цени заради всяко нейно качество, обществото също да оценява личността ѝ. Или тази, която може да постигне нещо с наглостта си само до определен момент и то при глупаците, защото, където и другаде да прилага поведението си, трудно ще бъде прието. Директно шут в гъза ще ѝ бият и до там.
    Първо пишка, после шут! Детайлите, КРАНберии, детайлите забравяш.

Тия нахаканите мастии без покритие са прекалено много и навсякъде. Вече не се търси това.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от alice13
    напълно възможно. За да харесват някого.. първо той трябва да си изгради високо самочувствие
    Да точно нека всички да сте с ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ без никакво покритие .. тъпо кифлинско мислене .. СТАНЕТЕ ПРИНЦЕСИ ВСИЧКИ

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Цитирай Първоначално написано от alice13
    Да точно нека всички да сте с ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ без никакво покритие .. тъпо кифлинско мислене .. СТАНЕТЕ ПРИНЦЕСИ ВСИЧКИ
    И що пък реши че нямаме покритие.Вярно,че има такива,ама айде да не слагаш всички дето си имам самочуствие за кифли.Айде моля ви се ..

Та,да възможно е.Както казаха,трябва ти да се харесваш за да те хареса някой друг.
    ОБИЧАЙТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!
    Брях,брях

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Тия нахаканите мастии без покритие са прекалено много и навсякъде. Вече не се търси това.
    Точно ти ли? Все едно ще тръгнеш след някоя красива и скромна... девственица заради прекрасните и кафеви очи и способността и да разсъждава с часове върху глобални проблеми. И не знам какво мислиш, че е на мода в момента, но както всички ние виждаме, идеалите на нашето общество са точно мастии, курви и далавераджии в по - голямата си част.

Моите уважения към кранбери, но на прима виста не ми идва наум човек, обитаващ публичното ни пространство заради личните си качества. Всеки е ебал/го ебат поради някаква причина, за нещо.... Живота много рядко е справедлив и почти никога няма хепи енд.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Възможно е,да.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl
    Не всичко е визия.Не може човек да не се харесва и да очаква от другите да го харесат.
    +1
    Ако не си някаква злобна улич****, и ако зад срамежливостта се крие добра същност, нямаш проблеми.

Град
    Пловдив
    Аз не съм битер без самочувствие, ама да си призная честно, имам толкова лоши качества и недостатъци във външността.... Аз съм на принципа: "Никой не е повече от мен и аз не съм повече от никого!!!"
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си