- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Накаква промяна.. але.. : ))) ...
Като прочетох за черната коса помислих, че си момичеАма щом си момче по-добре не си сменяй цвета
Подстрижи се късо и както ти каза тренирай нещо
Ще изглеждаш различно и давам гаранция, че ще изглеждаш в пъти по-добре - имаш хубави черти, не ги крий с тая коса
![]()
Така е попринцип момичетата се боядисват предимно, съгласен съм!!! но :д ще ме радва повече черно..(пък и тва е просто хрумка)
А попринцип за формата на лицето ми отива повече дълга : ))
п.п
Само някой съученик да не види тази тема , че ще се пукне от смях...
Хахахах .. ама ме е избило и .. искам съвет. :д
Не,не,не се боядисвай!
Отиваш и се подстригваш,после се записваш на някакъв спорт и ето-промяната е готова.![]()
Както казаха не се боядисай.
Подстрижи се 2-ри номер.Адски много ще ти ходи.
За тренировки бих ти казала да избереш някакъв вид спорт,защото винаги ми е бил тъп фитнеса...трябва и да се съображиш с топлото време.
Тези снимки от скоро ли са? Защото гледам, че си от Бургас.![]()
Сигурно вече си с тен! Затова по-добре си остани светъл. Така тенът ти ще подчертае хубавите очи и косата. Наистина запиши спорт.![]()
Никога не се боядисвай!![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хвани малко, ама не прекалявай, щото може да стане плачевно грозноПървоначално написано от webmast3rche
![]()
malka_sladkka , какво имаш предвид под грозно?Да не вземе да разбере нещо погрешно. Все пак е момче.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Явно съм пропуснала промоцията със снимката ( вече е изтрита)![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И аз съм изпуснала бонуса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!