- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В странна ситуация съм..
Ако бях в твоята ситуация... щях да почна да излизам с нея заради background-a й честно. Всеки си харесва нещо в определено момиче. Лично аз най-много харесвам в приятелката си бедрата. Е не може да се каже че излизам с нея само заради това, но на пръв поглед като се запознахме това ми хареса най-много. Не виждам проблем в това да излизаш с момиче защото харесваш задника и.
Не, повярвай, има и такива, които знаят, че момчето е с тях само заради дупето им, но не ги бърка много, тʼка че…![]()
Първоначално написано от gersinkaa
smileee
Като е само за "задните части" си бъдете дружки за секс.
Ама като почне да ти опява, да те юрка насам натам, да иска да я изпращаш, взимаш, да ти взима от времето, в което искаш да си с приятели или друго; тогава "ко прайм"? Ходенето си има отговорностти и задължения; помисли си дали заради единия гъз ти се правят разни жертви
Е поркай си я само тогава. За кво ти е обвързване ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оф, момиченца, ако знаехте, че 70% от момченцата, с които сте били са били с вас заради крака/дупе/цици/корем или каквато и да била част от тялото ви ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
е не... заради интелекта на 14 годишен пубер ще да е билоПървоначално написано от Priceless
![]()
защо им срути илюзорния свят ?! защо разобличи Дядо Коледа ?! Ти нямаш срам![]()
Щото се възмущават на първичния инстинкт у мъжкото![]()
Hilary_![]()
И аз съм бил с момиче, заради гъза му, но това време мина..Първоначално написано от Priceless