.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Пушене на кафе

като бях малък си свивах цигарка пълна с кафе и дърпах колкото и странно да звучи не съм я палил само дърпах и се замайвах (защщото миризмата от кафето беше силна) това вреди ли??

пп: защо заключихте темата? не се шегувам!

абе не разбрахте ли ве темата не е фейк ве ко я закл'чвате питам нещо нормално вии ми се праите на кой съм аз

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Виждам, че си малоумник, затова ще ти отговоря!Първо това с пушенето на черен, зален чай,salvia officinalis, salvia divinorum и прочие са пълни простотии.Просто защото няма достатъчно силни алкалоиди за да въздействат психотропно.Единствено salvia divinorum,но в съвсем култивиран вид в Южна Америка и Африка, може да има ефект.В твоя случай ти дори не си запалил кафето,в което най-силният алкалоид е кофеинът, а за да те замае, трябва да си приел доза от поне 100мг на веднъж!От миризмата на кафе е абсурдно да си поел кофеин в тялото си, единтствено може, ако е била много силна да те отблъсне.Вероятно ти си си въобразил, че те замайва.

Повече от фен Аватара на martin97
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    Виждам, че си малоумник, затова ще ти отговоря!Първо това с пушенето на черен, зален чай,salvia officinalis, salvia divinorum и прочие са пълни простотии.Просто защото няма достатъчно силни алкалоиди за да въздействат психотропно.Единствено salvia divinorum,но в съвсем култивиран вид в Южна Америка и Африка, може да има ефект.В твоя случай ти дори не си запалил кафето,в което най-силният алкалоид е кофеинът, а за да те замае, трябва да си приел доза от поне 100мг на веднъж!От миризмата на кафе е абсурдно да си поел кофеин в тялото си, единтствено може, ако е била много силна да те отблъсне.Вероятно ти си си въобразил, че те замайва.
    Red_Hair ти го каза.стига си я слагал тая тема,всеки път ще ти я заключат!
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    ХА-ХА-ХА Сега кафето ли е на мода ? Преди беше чай
    Стига сте питали ,ами хващайте всичко що става да гори и пушетее хаха
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    света е изпушил отвсякъде ей...
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си