Здравейте искам да ви помоля за съвет.Момиче на 14 съм>Онзи ден излязох с братовчедка ми в нейният квартал.Седнахме на една пейка и започнахме да си говорим.В това време дойдоха една групичка момчета.Тя познаваше всичките.Поздравиха я и седнаха на пейката зад нас.След малко някой зад нас подсвиркваше, тя се обърна и каза "кво бе" един отговори "не на теб,а на приятелката ти", усмихнах се и се обърнах напред, момчето беше симпатично..след малко той дойде пред мен и ми9 каза "Здравей,приятно ми е да се запознаем,аз съм..." , запознахме се и не след дълго чух да си говорят за мен, че той ме харесал...казах ан братовчедка ми, че това момче ми харесва.Тя ми обясни, че е добр..но пуши и пие..много ме разочарова тогава.Като си затръгваха,той дойде и ми каза "беше ми много приятно надявам се да се видим отново"..вечерта аз се прибрах, а тя остана още навън..той е питал за мен няколко пъти..и когато вчера отидох там си говорихме и я накарах да му каже , че го харесвам, защото аз нямам смелост или по ксоро не познавам никой друг освен него и се боя от тях..и си тръгнах. Вечерта тя ми се обади и ми разказа, че му е казала, но мисли, че е бил напушен...(ужасно е).Когато му е казал той я е погледнал очудено..малко се поразочаровах, защото мислех, че ще каже нещои казах , че мисля, че е женкар и с всички се държи по начинът когато се запознахме.Тя категорично отрече.И се разбрахме днес да поховори с него, да разбере дали има някакви чувства или....какво смята да прави. От отговорът му зависи дали ще отида отново там или не..ако каже нещо положително смятам да отида отново и да видя дали ще говорим нещо..но ме безпокои това, че пуши..Мислите ли че с братовчедка ми сме направили добре, да знам, че може би сме прибързали, но аз съм много импулсивна..Мислите ли, че има чувства към мен, моля ви кажете как да действам за напред..и моля ви не коментирайте факта,, че пуши.. Благодаря за вниманието