.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Странно или не?

Здравейте. Снощи имах доста''странен'' сън. Сънувах как излизам с бившата си приятелка знаете като гаджета. С нея скъсахме преди около месец и аз бързо я забравих понеже след около седмица си намерих друга приятелка. Не съм от тези хора, които тъжат за бившите си приятелки и им е много мъчно, че са се разделили просто знам, че няма да ми е първата нито последната. Та въпросът ми е би ли могло все още да имам някакви чувства към нея? С нея имахме много хубави моменти, но беше много ''дръпната'' целувахме се чак 1 месец след като почнахме да излизаме, а с сегашната ми приятелка се целувахме 3 дена след запознанството ни и даже скоро ще стигнем по-далече ако ме разбирате .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    До скоро ни питаха за чуждите чувства, сега ни питат за собствените си.
    Толкова ли не се познаваш, та да знаеш дали има нещо?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако си с някой ,само защото ще те задоволи физически...лошо,за теб!
    Може би,бившата ти липсва.Помисли ..защо сте скъсали,имало ли е смисъл и т.н.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако сънуваш целувка с бившо гадже , предстои ти тайна подкрепа.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Дано ;p

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ако си с някой ,само защото ще те задоволи физически...лошо,за теб!
    Може би,бившата ти липсва.Помисли ..защо сте скъсали,имало ли е смисъл и т.н.
    Имах чувството че не сме един за друг разбираш ли ме? Аз съм купонджия, не се застоявам на едно място постоянно съм в движение насам натам. Може и да ме е ревнувала не съм сигурен понеже излизам предимно с момичета на разходка а не с аверчета. Със сегашната ми приятелка нещата протекоха много по-бързо не само физически, но и психически. Имам чувството че си допадаме и като характер и като всичко.

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Стига ве!Как може да вярвате на тия съновници, измислени от не знам си къде си.
    Възможно ли е 5 милиона човека да сънуват едно и също и имайки предвид различните им животи, различните места, на които живеят, различното ежедневие, хора около тях и прочие(схванахте ме какво искам да кажа)да им се случи едно и също нещо ?

А по темата?

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    А по темата?
    Че то си е по темата, ахаха.
    Не знам какво очакваш да чуеш?Не сме Фройд, нито те познаваме, нито сме (поне повечето)завършили психология, че да знаем какво крият дълбините на подсъзнанието ти и защо сънуваш такива неща.Нали се сещаш, че сам трябва да имаш поне бегла представа какво се случва с чувствата ти и дали съня ти е плод на това, че наскоро си се присетил за въпросното момиче или пък точно защото не си, защото си подтиснал нещо, защото подсъзнанието ти изкарва случайни картини, хора, места, случки и ги слпита в едно, и прочиеееее.
    То тука тоя форум стана като център справки по психология, медицина и кво ли не.
    Остава някой да пусне тема да пита за телефонен номер на пицария(то сигурно има такава ).

Голям фен
    От всичко единствено разбирам, че си голямо хлапе.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сори, ама трябва да ти видя очите, за да прочета мислите и душата ти.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ами... просто си сънувал бившата си приятелка, трябва ли да се филмираш толкова?
    Или си мислил за нея, или нещо ти е напомнило за нея и това е накарало подсъзнанието ти да го покаже по този начин.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на alice13
    не мисля.. Може би просто е ставало въпрос за нея и от там идва.. и аз много често сънувам бившия ама знам че нямам чуства към него.. просто кат ми говорят за него са случва така

Град
    Пловдив
    Казвали са ми, че сънищата ни показват, това което нашето подсъзнание иска, желае и му е нужно, но невъзможно за реалността. Абе нещо май не го казах както трябва, ама имах предвид, че сънищата изразяват, това което всъщност искаме, но в съзнание не можем да си позволим - нещо такова. Възможно, да имаш някакви чувства към бившата си и те да са породили този сън. И да, ако с новата си приятелка, получаваш само физическо удовлетворение - това не е добре, освен ако не търсиш такъв тип връзка, но аз лично съм доста скиптично настроена към такива връзки. Иначе, за чувствата и сънищата с бившата, тва е мойта теория, не гарантирам, че е достоверна.
    My beautiful demon is calling for you...

Не, че нещо но май започваш да ставаш нормален човек. Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти. Не те познавам,но от начина по който се изрази ми се стори,че хич не си от хората, които се задържат на едно момиче за повече от 3 месеца. Това,че с бившата ти сте почнали да се целувате чак на 1вият месец не е никак странно, а си е съвсем нормална реакция за нея.
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Цитирай Първоначално написано от IAmTheRealMe
    Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти.
    Да бе. Веднъж сънувах, че падам с асансьор, т'ва значи ли, че подсъзнателно искам да падна с асансьор? Не мисля.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Цитирай Първоначално написано от IAmTheRealMe
    Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти.
    Да бе. Веднъж сънувах, че падам с асансьор, т'ва значи ли, че подсъзнателно искам да падна с асансьор? Не мисля.
    Тълкуването на сънищата никога не е буквално. И не изразяват само желания, ами и страхове.. Например ако сънуваш, бясно куче, което иска да те разкъса, това може да означава, че някой ти мисли злото. Аз не вярвам на съновници, винаги си разбирам сънищата според нещата, които са ми се случили и за които съм мислила..

По темата: Авторе, с новата си, за да забравиш бившата ли? На колко си години, че си чакал бившата да се целувате 1 месец?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си