- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо тази тръпка не изчезва ?
Преди 3 месеца скъсах с бившия си приятел. Сега ходя с друго момче, но няма я тази тръпка както с бившия. Когато го видя още нещо в мен потреперва дори една негова усмивка и съм готова и аз да се усмихна. Още не мога да го забравя. Да се разделя ли с това момче, с което съм сега ? Може би още не съм готова за нова връзка.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
а може би трябва да се съберете?!?![]()
![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
asasa Скъсахме, защото той трябваше да замине в София за 7 месеца и двамата не бяхме готови за такава връзка и въпреки силните чувства скъсахме. Сега той се върна по-рано и с него се върнаха е всички мой чувства. А с момчето, което съм сега ходим от 3 дни и мисля, че дори нямам и увлечение към него.
Защо не пробваш да се събереш с бившия си ? Или както сама каза може би не си готова за връзка,не е честно да залъгваш момчето.
Не е редно да имаш толкова дълга връзка с някой и да го зарежеш заради няк'ъв дето те е минавал преди. 3 дена са ужасно много време. Представи си колко зле ще се почувства той, когато му кажеш, че не изпитваш нищо към него и искаш пак да те лашка бившия ти, а през цялото време само си го използвала...
Ами така по-добре ли е да го лъжа, че изпитвам нещо към него ?
трябва да забравиш бившия и това е. Ако не можеш, поне се опитай да не мислиш толкова за него. Времето лекува всичко.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Прибързаните действия от сорта "аз сега се сетих ,че те има" са доста безполезни в случая... да не кажа, че са малко обидни за другия. Не можеш да очакваш, че и той ще иска да се съберете. Още повече- за седем месеца ,вероятно, с него са се случили куп неща.
Проучи нещата отдалече първо- не се дави в хормони.
Ако и това новото момче все пак те прави щастлива до някаква степен, не трябва да се разделяш с него. останеш ли сама, гаранция, че ще се вманиачиш още повече по първото си гадже и то главно от скука и самота.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И като сте имали чувства,а той се е върнал по-рано,къде е проблема да се съберете?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Проблема, е че той пак ще замине независимо дали ще е след един или два месеца.Въпреки чувствата не искам отново да сме заедно просто искам да го забравя, но не става лесно!!
Еми то нищо лесно няма!Първоначално написано от Whathurtsthemost
еми изчакай още де.. 3 дена.. ми тя тръпката ш дойде по някое време.. избягвай бившия..