.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

"Display Driver Is Not Responding..." - нужда от с

Хора аз бях пуснал една темичка за проблем с игрите , но сега знам каква е причината... "Display Driver Is Not Responding..." видео картата ... проблема е ясен .. но решение няма , потърсих в нета и в чужди форуми за да не кажете че го търся на готово . Вследствие открих няколко "решения" 1- да си променя настройките на clock-a на видео драйвера..., 2- да променя некви др настройки в драйвера .. , но нищо не ми помогна , ако имате същия проблем или знаете как се оправя моля пишете . Мерси за Съдействието ПРЕДВАТИТЕЛНО

Явно драйвера не е много съвместим с операционната система...

Еми .... сами преценете
    1) Процесор - AMD Phenom II X2 545 / 3.00 GHz
    2) Видео карта - ATI Radeon HD 4600 series / 2.4 GB / Pixel Shader v 4.1 /
    3) Core clock (преди ден направих auto tune ) - 750 MHz / Memory clock - 873 MHz
    4) BIOS Version - 011.022.002.001
    5) Memory type - DDR 3
    6) OS - Windows 7 Ultimate SP 1
    7) System type - x86 - based PC
    SMBIOS version - 2.4
    9) 4 GB RAM

Не се сещам за друго нещо ... ако съм пропуснал кажете (процесора и видео картата си бяха в комплект )

Цитирай Първоначално написано от superix
    Еми .... сами преценете
    1) Процесор - AMD Phenom II X2 545 / 3.00 GHz
    2) Видео карта - ATI Radeon HD 4600 series / 2.4 GB / Pixel Shader v 4.1 /
    3) Core clock (преди ден направих auto tune ) - 750 MHz / Memory clock - 873 MHz
    4) BIOS Version - 011.022.002.001
    5) Memory type - DDR 3
    6) OS - Windows 7 Ultimate SP 1
    7) System type - x86 - based PC
    SMBIOS version - 2.4
    9) 4 GB RAM

Не се сещам за друго нещо ... ако съм пропуснал кажете (процесора и видео картата си бяха в комплект )
    Провай ето тези драйвери: http://dox.bg/files/dw?a=b71a4a0a2e

Ако пак така правят - трябва да пробваш с някакви по стари!

Ето ги и тях: http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista32.aspx

Тъкмо бях решил че никой няма да пише и щях да изтрия всичките си игри.... но сега първо ще пробам варианта с по старите драйвъри ... мерси ! Ако проработи ще ви уведомя

За съжеление не става и със старите драйвъри... благодаря за помоща DOOM но маи ще трябва да деинсталирам игрите.. .

Повече от фен
    Град
    Русе
    Драйвъра не респондва също и когато картата е много гореща (поне мойто ATi е така). Таа дръж го на климатик или както аз направих - купих си водно охлаждане. Но се увери дали е от температурите, защото може да има стотици други причини.

Супер фен
    Хммм това не беше ли срещано при nVidia, но на Vista. Виж температурите как са. Като си пуснеш компютъра след колко време прави проблема? Ако искаш си сложи едно XP и виж дали с него ще прави проблеми пак...

Еми вижте сега аз при работа с компютъра нямам проблеми освен с игрите иначе всичко си е наред... а до колкото за температурите... еми не съм сигурен ще проверя и ще докладвам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си