- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тае Бо Кардио
Привет !![]()
Вчера една фр ми каза че прави едни упражнения и на мен ми стана интересно и тая сутрин ги направих и аз...Толко много до сега не се бях потилаБедрата, корема , ръцете....всичко беше в пот...
http://www.zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1
Някой от вас правил ли ги е, колко време и какъв е ефекта.![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Сега си го дръпнах ииииии...ще го пробвам според мен поне месец,2 трябва за да се видят някакви начални резултати и в никакъв случай не ги прави всеки ден, а през ден)
а аз се бях запътила по 2 пъти на ден![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Е никой ли не го е правил бее...![]()
е четох ти , но са стари..И там не пише кой колко време ги е правил и така.
Днес направих само част от тренировката и се изпотих.Имам чувството, че ако съм търпелива ще има резултати.
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Само да вметна,че в тая жега потта не е кой знае какво постижение.Трябва да боли![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
е то е такаама аз го правих рано сутринта при включен вентилатор и не се усещаше жегата
![]()
Преди да започна с аеробиката вкъщи правех основно тае бо. Потенето е невероятно, дори и когато правя 8-минутната тренировка. За ефект не мога да кажа, защото никога не съм правила само един вид упражнения, но трябва да кажа, че има такъв. Едната от инструкторките в залата, където ходя, се занимава само тае бо, като прибавя и различни елементи бойни изкуства и направо има забележителна фигура.
Ами попринцип кардио тренировките се правят през ден,за да може тялото да се отърси от стреса и след това да му повлияе отново,а ако ги правиш по 2 пъти на ден най-много мускулна треска да си докараш!
Обожавам тае бооМного ми е готино! Ефект ще видиш определено, но трябва постоянство!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз правих 2 месеца тае бо,но не видях кой знае какъв ефект,просто ми подържаше фигурата,която имах,инче днес и аз го почнах от ново![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
супер ееее, аз от доста време си го правя, като се присетя![]()
No need to ask
He's a smooth operator
хубаво е ,че толкова много хора го правят ама казвайте резултатите какви са...![]()
Ами аз казах.При мен нямаше кой знае какво резултати,да не кажа никакви (а може и да е имало,но да не съм забелязала) само дето ми се оформиха плочки малко над корема,което никак не ми хареса и го спрях
За мен нямаше ефект,освен,че го правех за да не напълнявам,а за да се подържам.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И аз съм го правила и още го правя понякога, но по-рядко. Правех го 2-3 пъти в седмицата. За ефект не мога да кажа, понеже не ми е трябвало да отслабвам, правих го по-скоро за поддържане на фигурата.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
е нали най-добрия начин за отслабване било кардиото.. а т'ва не е ли точно това.. ?Първоначално написано от skinny06
![]()
Филмчетата наистина са добри , преди си бях изтеглила и 4те и всеки ден правех различно . Много са забавни и както казват всички дават резултати , според мен трябва да се комбинират с още някакво кардио примерно бягане , въже и тн . и резултатите ще са още по-бързи .
аз ви предлагам това :http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 правила съм тези тренировки ии ви гарантирам че ще сте като излезли от банята след товаефектни са ако ги правиш поне 3 пъти седмично
аз го правих 1 месец почти всеки ден ии има ефект
кажете после дали сте довлни
![]()
Аз съм правила Тае бо и все още правя-доволна съм.Добре стяга и съм правила точно това което и авторкатаПлюс още 2-3 пак от Замунда
Иначе ако искате ефект го правете най-малко 4 пъти в седмицата
Аз по толкова правя,че и отгоре :P
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum