.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тае Бо Кардио

Привет !
    Вчера една фр ми каза че прави едни упражнения и на мен ми стана интересно и тая сутрин ги направих и аз...Толко много до сега не се бях потила Бедрата, корема , ръцете....всичко беше в пот...
    http://www.zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1
    Някой от вас правил ли ги е, колко време и какъв е ефекта.
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Голям фен Аватара на mey_si
    Сега си го дръпнах ииииии...ще го пробвам според мен поне месец,2 трябва за да се видят някакви начални резултати и в никакъв случай не ги прави всеки ден, а през ден )

а аз се бях запътила по 2 пъти на ден
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Сега си го дръпнах ииииии...ще го пробвам

Е никой ли не го е правил бее...

^^ Ами виж коментарите в Замунда

е четох ти , но са стари..И там не пише кой колко време ги е правил и така.

Град
    Plovdiv
    Днес направих само част от тренировката и се изпотих. Имам чувството, че ако съм търпелива ще има резултати.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Само да вметна,че в тая жега потта не е кой знае какво постижение.Трябва да боли
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

е то е така ама аз го правих рано сутринта при включен вентилатор и не се усещаше жегата

Мега фен Аватара на babity
    Преди да започна с аеробиката вкъщи правех основно тае бо. Потенето е невероятно, дори и когато правя 8-минутната тренировка. За ефект не мога да кажа, защото никога не съм правила само един вид упражнения, но трябва да кажа, че има такъв. Едната от инструкторките в залата, където ходя, се занимава само тае бо, като прибавя и различни елементи бойни изкуства и направо има забележителна фигура.

Голям фен Аватара на mey_si
    Ами попринцип кардио тренировките се правят през ден,за да може тялото да се отърси от стреса и след това да му повлияе отново,а ако ги правиш по 2 пъти на ден най-много мускулна треска да си докараш!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Обожавам тае боо Много ми е готино! Ефект ще видиш определено, но трябва постоянство!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Както казаха по-горе - през ден,иначе ефекта се губи.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз правих 2 месеца тае бо,но не видях кой знае какъв ефект,просто ми подържаше фигурата,която имах,инче днес и аз го почнах от ново
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на Sunshin3
    супер ееее, аз от доста време си го правя, като се присетя
    No need to ask
    He's a smooth operator

хубаво е ,че толкова много хора го правят ама казвайте резултатите какви са...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами аз казах.При мен нямаше кой знае какво резултати,да не кажа никакви (а може и да е имало,но да не съм забелязала ) само дето ми се оформиха плочки малко над корема,което никак не ми хареса и го спрях За мен нямаше ефект,освен,че го правех за да не напълнявам,а за да се подържам.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Това е по-скоро за стягане, а не за отслабване (:

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    И аз съм го правила и още го правя понякога, но по-рядко. Правех го 2-3 пъти в седмицата. За ефект не мога да кажа, понеже не ми е трябвало да отслабвам, правих го по-скоро за поддържане на фигурата.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

И аз като повечето днеска ги почнах

Цитирай Първоначално написано от skinny06
    Това е по-скоро за стягане, а не за отслабване (:
    е нали най-добрия начин за отслабване било кардиото.. а т'ва не е ли точно това.. ?

Филмчетата наистина са добри , преди си бях изтеглила и 4те и всеки ден правех различно . Много са забавни и както казват всички дават резултати , според мен трябва да се комбинират с още някакво кардио примерно бягане , въже и тн . и резултатите ще са още по-бързи .

аз ви предлагам това :http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 правила съм тези тренировки ии ви гарантирам че ще сте като излезли от банята след това ефектни са ако ги правиш поне 3 пъти седмично аз го правих 1 месец почти всеки ден ии има ефект кажете после дали сте довлни

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Аз съм правила Тае бо и все още правя-доволна съм.Добре стяга и съм правила точно това което и авторката Плюс още 2-3 пак от Замунда Иначе ако искате ефект го правете най-малко 4 пъти в седмицата Аз по толкова правя,че и отгоре :P

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си