- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тае Бо Кардио
Аз го направих за първи път в понеделник и за 20 мин. бях вир вода и всичко адски мн ме болеше, но сега ми доиде и единственото, което мога да правя е да се свия на леглото, но смятам след като ми свърши да си го правя редовно
Оо господина по физическо като времето стане студено все ни вкарва в салона да правим Тае Бо, и даже точно от уроците на тоя негърИ наистина се усеща натоварването, на мен ми харесва.. но ме мързи да си го правя у нас
![]()
Ами то по принцип от физически упражнения не се отслабва много, те са главно за стягане и извайване. По-добър начин за отслабване от диетата няма и това е.Първоначално написано от Vrogue
Според мен има и това е спортаПървоначално написано от LovelyD
а колкото до филмчето сега си го дръпнах и мисля че ще има ефект но трябва постояноство
Е , добре де! Аз сега съм на 90 дневната + Тае Бо-то няма как да не отслабна .. нямам предвид да сам само на Тае Бо ми + диетата.Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
Здравейте.. аз днес направих същото видео, но до половината, защото ме прекъснаха... Прочетох мненията ви и се чудя дали забелязвате разлика в дупето и бедрата (намаляване в сантиметри) или само стягане и натрупване на мускули?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
аз ходех на тае-бо в зала с инструктор и беше супер и много натоварващо
от септември почвам пак и мисля да продължа поне до бала,дано и после имам време.много добре ми се отразява и ми е много забавно![]()