.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Аз го направих за първи път в понеделник и за 20 мин. бях вир вода и всичко адски мн ме болеше, но сега ми доиде и единственото, което мога да правя е да се свия на леглото, но смятам след като ми свърши да си го правя редовно

Оо господина по физическо като времето стане студено все ни вкарва в салона да правим Тае Бо, и даже точно от уроците на тоя негър И наистина се усеща натоварването, на мен ми харесва.. но ме мързи да си го правя у нас

Отслабва се от него или само се стяга тялото

Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Ами то по принцип от физически упражнения не се отслабва много, те са главно за стягане и извайване. По-добър начин за отслабване от диетата няма и това е.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от LovelyD
    Ами то по принцип от физически упражнения не се отслабва много, те са главно за стягане и извайване. По-добър начин за отслабване от диетата няма и това е.
    Според мен има и това е спорта а колкото до филмчето сега си го дръпнах и мисля че ще има ефект но трябва постояноство

Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от LovelyD
    Според мен има и това е спорта а колкото до филмчето сега си го дръпнах и мисля че ще има ефект но трябва постояноство
    Е , добре де! Аз сега съм на 90 дневната + Тае Бо-то няма как да не отслабна .. нямам предвид да сам само на Тае Бо ми + диетата.

преди време го бях опитвала но е много натоварващо

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте.. аз днес направих същото видео, но до половината, защото ме прекъснаха... Прочетох мненията ви и се чудя дали забелязвате разлика в дупето и бедрата (намаляване в сантиметри) или само стягане и натрупване на мускули?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на fakesmiles
    аз ходех на тае-бо в зала с инструктор и беше супер и много натоварващо
    от септември почвам пак и мисля да продължа поне до бала,дано и после имам време.много добре ми се отразява и ми е много забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си