.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    България

Мека и рядка коса с тънък косъм (момче)! (КЪДРИЦИ) :Х !

Апфф...Здравейте . Момче на 14 години съм и косата ми е основен проблем при тялото ми . Тя е Мека рядка с тънък косъм :Х . Случвало ми се е да я правя по обемна и наистина тогава ставам перфектен , но този обем изчезва буквално за часове . Най-големия ми проблем са къдриците които се получават като се изпотя ходя или въобще правя по интензивна работа, най-вече зад врата се получават и не заемат никаква форма :Х . Винаги си казвам ,че с възрастта ще стане по гъста ,но имам чувството ,че става обратното . На мен ми отива по дългата коса ,но не знам как да я поддържам с тези критерии за да изглеждам добре . Някакви съвети ,идеи и насочвания ?
    Ако светът беше толкова прекрасен и лесен , нямаше да се почва с рев !! By Mee

Мега фен
    Не разбрах какво всъщност искаш ? Обем ли ?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Не разбрах какво всъщност искаш ? Обем ли ?

как да се премахнат с времето къдриците най- вече зад врата ? Както и обем да ?
    Ако светът беше толкова прекрасен и лесен , нямаше да се почва с рев !! By Mee

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами аз не мисля, че какъвто и да е продукт би ти помогнал, тъй като явно формата се получава поради намокрянето на косата с пот. Бих ти препоръчала просто да се подстригваш по-късо на врата и да си оформяш останалата коса с пяна. Другият вариант е, ако искаш наистина по-дълга коса, да си я пуснеш и когато тренираш, да си я връзваш, за да не се поти и тя.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ами аз не мисля, че какъвто и да е продукт би ти помогнал, тъй като явно формата се получава поради намокрянето на косата с пот. Бих ти препоръчала просто да се подстригваш по-късо на врата и да си оформяш останалата коса с пяна. Другият вариант е, ако искаш наистина по-дълга коса, да си я пуснеш и когато тренираш, да си я връзваш, за да не се поти и тя.
    +1 .. или ако ходиш на село примерно за 2 седмици се обрасни така косата става по-плътна.. за да може като си там никой да не те види - ако толкова не ти отива с никаква коса или с много къса и тя ще ти порасне.. на момчетата бързо ви растат косите

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Остригай се 2-3 номер и тогава няма да ти се къдри
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си