.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    София

Нов компютър ?

Искам да ви попитам,тъй като тук най-много разбирате къде мога да отида да ми сглобят хубаво компютър и какви части точно предлагате да му сложа ?

Трябва ми предимно,за да играя игри
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен
    Град
    Русе
    Попринцип фирмите ще ти го сглобят ако купиш всичко от тях, но ако не е така по-добре купи всичко и го дай на някой познат, който разбира или те чака солена сума за работа - бебешка за някои като нас.

За София - iskamPC.bg

Ако имаш някфо желание, потни до какви пари, със/без монитор и т.н. и може да ти прасна една конфигурация довечера.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Кой ме излъга, че сте го баннали тоя?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    хахахха
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    София
    Аз имам 1 доста вещ приятел дето ми предложи различни конфигурации и части,но той все още не е достатъчно опитен в самото сглобяване,така че предпочитам някой друг да направи самото сглобяване и затова се допитвам.Иначе говорих с наще,ще мога да отделя до 1500 лева
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    хахахха

Град
    София
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Баннати са ми IP-тата влиза през прокси Пък акаунта нека седи, че да знам кой да делкам

Авторе, по къссно (след дессерта) ще ти сглобя някакъв. Не каза монитор да вкл ли в цената.

Lupus in fabula

Супер фен
    Е па тоя форум няма ли си администратор да забрани прокситата, че да го видим тогава как ще влиза... Иначе по темата, кажи с/без монитор ли са тия 1500 левчета?

Малко зор да баннеш 8972349872394 прокси сървъра...да локнеш чужбина също не става... Нищо, поне и правя кефа да го делкам

Lupus in fabula

Град
    София
    Е па тоя форум няма ли си администратор да забрани прокситата, че да го видим тогава как ще влиза... Иначе по темата, кажи с/без монитор ли са тия 1500 левчета?
    Монитор и тонколони си имам,говорим само за компютъра.

П.П За кви проксита става дума и за мен ли става дума ? Аз сега влизам от различно ИП,защото не съм вкъщи,това забранено ли е ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Малко зор да баннеш 8972349872394 прокси сървъра...да локнеш чужбина също не става... Нищо, поне и правя кефа да го делкам
    Ако не се лъжа имаше някакъв скрипт на Перл, който правеше някакво прокси чекиране и автоматично ги банваше, абе има начин, просто трябва малко да се порови...

//off: Cybershot тея скриптове мн тварят...

Аз бих предложил това. И понеже ся знам, че ще ме нападнат ууу мани го тва АМД, момчета! Предизвиквам ви да направите свестен гейм конфиг със i7 за 1500лева.[/img]

Lupus in fabula

Супер фен
    Защо i7, като дори i5 2500 е с по-висока производителност от 1090T ? (мисля, че е с 20$ по-скъп само, но и с около 20% по-добра производителност) Ех само един HT му трябва на тоя i5 за да направи дистанцията още по-голяма, но уви...

Конфигурацята на GregoryHouse е много добра.

Към момента няма смисъл чак от 8 гиги рам, ако автора предпочита Intel един i5-2500 ще му е достатъчен.

Видеото е супер.

Ето как стоят нещата с 4GB рам при пуснати DiRT3 , StarCraft2,Firefox,Photoshop CS5,PremierePro CS5 и други....
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Интелския вариант ми е, мислех си го и снощи нещо с i5 но ме домързя нещо да го мъдря...

Умишлено слагам Енермакс захранване. От тях до сега 1 оплакване не съм чул. А разни други много фейлват. По-скъпо е, но за стабилна машина според мен си заслужава.

Повече от този профеор на Интел за тези пари - абсурд. Всичко нагоре би било за сметка на видеото - което не е целта. А видеото кърти мифки
    GTX560 е по-скъпа и по-слаба. 570ката я бие, ама я бие и яко в парите

Lupus in fabula

Супер фен
    Нека да направим и едно обощение за автора от двете конфигурации:
    Конфигурация 1 - Тука стъпваме здраво на земята с 6 ядрен процесор на AMD и 8 кила RAM (които са предостатъчно, даже ги намирам за излишни. 4 ще са ти предостатъчни). На тази машина няма да има игра, която да не ти тръгне на максимални настройки. Видеото може да се желае повече, особено ако беше nVidia с PhysX, но това вече са излишни гъзарии.

Конфигурация 2 - Тук е последен писък на модата с един от най-новите процесори на Intel, с най-новите им технологии и тем подобни. Той е 4 ядрен, но е с около 20% по-мощен от 6 ядрения в 1 конфигурация 9(не винаги броя ядра значи по-добре). Паметта е много добра за парите и е податлива на клокване. 4 ГБ от нея са ти предостатъчни. Видеото май беше същото като в първата конфигурация. При тази конфигурация също ще ти вървят всички игри които има в момента на пазара на най-високи настройки.

Аз лично бих избрал конфигурация 2.

Теоретично - да. Ама новите чипсети за интел нещо бяха яко фейл...
    А видеото - може да се замени със GTX560, който е по-скъп, малко по-бавен, харчи 2 пъти повече ток и е като котел на училище откъм топлината, но пък има PhysX...

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си