- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Момчето което харесвам можеби си има приятелка . Във Facebook е написал ,че е обвързан как мога да разбера дали това е вярно и как да му покажа , че го харесвам ?
Говори,говори,говори! И не във фейса!
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ако го нямаше ш*бания Facebook какво би направил/а? Стегнете се малко и забравете за тия свалки през интернет…!
Говори с него! Тц тц тц тц толкова ли е трудно???![]()
Питай го.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много просто.... Давам ти пример за фейс.: Харесай няколко негови снимки , изчакай той да върне жеста ... после пиши коментарчета изчакай той да ти върне жеста ... пиши му съобщение и от дума на дума го попитай "коя е щастливката" ....елементарно е ... макар ,че ако го познаваш по добре можеш и лично очи в очи да го попиташ дали е обвързан ... и като те пита защо му задаваш този въпрос бъди честна искрена и много откровена... не се срамувай и не отговаряй "ами щото аз такова ... просто питам" , защото е суупер тъпо и детинско
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ами вероятно найстина има приятелка.![]()
ПП:прости,простиии ..
Брях,брях
кви са тия тъпотии ... тва да не ти е импулс и софиянци и другите тъпи сайтове за запознаства ...Първоначално написано от PLEYGIRL
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
не знам дали се опита да ме обидиш или просто изказваш мнение.....
това е моето мнение по въпроса , а човека с проблема сам ще реши какво да направи![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Нали за това е интернет ... да питаш и без да се притесняваш от каквото и да билоВсе пак остава да започнем и да даваме курсове тип "как да зарибя някой в нета"
в кръгът на шегата естествено ... както и да е пожелавам ти успех .. дано да не е обвързан!
Не съм перфектен но си струвам!
Или го питай директно, или от дума на дума закачи темата. Например нещо от сорта на: между другото, много готини снимки... (изчакваш да отговори) гаджето ти не ревнува ли от другите? А можеш и да питаш някой негов или общ приятел. Успей!![]()
Ауч.И на мен ми се е случвало,но за жалост той си имаше гадже.При теб може да не е така.Имам един познат,който е написал,че е обвързан с някакво момиче,а всъщност са просто много добри приятели.Или пък ако е една от онези глупости (предизвикателства) да се обвържеш с някой за 24 часа, а после забрави да го премахне.А най-добре ще е ако "неволно" попиташ него или някой негов приятел.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
При мен пък първата стъпка беше в скайп и беше от рода на:
Тя си беше написала в скайп някакъв цитат от любовна песен (няква чалга), но не се сещам какво беше. Питам я за кого се отнася и тя ми казва нали. И натам: (А-аз Б-тя)
Б-А ти кого си харесваш?(хях)
А-Теб.
И т.н.
Просто не прикривай чувствата си, това исках да кажа с всичките изписани глупости.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ужасно си прав/а!Първоначално написано от lamer4e7o
По дяволите,какво стана?Това ли е единственият ви начин да разберете нещо за НЯКОГО?
Толкова ли е трудно да го заговориш?А не да висиш по цял ден във Фейса като лешояд?
I'm just saying man ...Първоначално написано от PLEYGIRL
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright