.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Диета

Диета

Здравейте съфорумници... От няколко дни правя кардио всеки ден като в бягам по 30 минути и всеки ден дигам времето. Но ми трябва и някакъв режим... Тежа 63-65 килогарама и искам да стана 59-60. Ако може някаква диета (ако може и да ми напишете и режим .. 1ви ден 2ри, ще съм ви много благодарен). На 15 години съм затова ако може да не е много натоварваща. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Скарсдейл, японско чудо...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми просто се ограничаваш. Ядеш по-малки количества, и ако ядеш нещо сладко/тестено го яж в по-ранните часове на деня.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Това японско чудо ми допада, но пък не е ли твърде строга ? Смисъл няма абсолютно никакви въглехидрати, а на мен ми трябва повече енергия за кардиото

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Що бе, може да ядеш зеленчуци или плодове, ако много огладнееш, имаше и салата на места. на мен ми се видя доста лесна.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Какво ще кажеш за 90 дневната диета? Не съм я спазвала, но съм чувала добри мнения за нея, пък и ми изглежда прилична.

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%B3%D0%B8
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

^ Ами 90 дни са много... аз искам за месец, месец и половина да ги сваля, а и все пак става въпрос за 5-7 килограма. До сега четох за тази японска диета, но от нея има йойо ефект, което малко ме притеснява, преглеждам и точковата диета

Цитирай Първоначално написано от facepalm
    ^ Ами 90 дни са много... аз искам за месец, месец и половина да ги сваля, а и все пак става въпрос за 5-7 килограма. До сега четох за тази японска диета, но от нея има йойо ефект, което малко ме притеснява, преглеждам и точковата диета
    Опасно е да сваляш за кратък период много килограми. Може да ти се повяват стрии, пъй и йо-йо ефекта, както вече спомена. Мисля, че при 90-дневната няма йо-йо ефект и ще свалиш килограмите постоянно. Пък и ти може да свалиш желаните килограми за по-малко от 90 дни, но диетата се прави докрай заради нежеланите реакции.
    Но както си решиш. Успех! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

момче не ти трябва диета, ограничи тестяното и сладкото, повече салати и месо, ориз, царевица, леща и плодове

^ Заради това и поисках някаква по-лека диета, която да ми доставя нужната енергия за кардиото, но същевременно да ме предпазва от въглехидрати(килограми)
    ^x1- Аз няма да свалям много килограми а 5-7 за поне месец, месец и половина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си