- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Хелоууу![]()
Ми така... трябва да се слабеее, а понеже нито една от пълните (или дебели) мой приятелки не пази диета реших да направя темичка. Ми предлагам ви като за начало всеки да пише момиче или момче е... и след това колко кг иска да отслбне
Няма да пишем кой колко тежи, защото на някой може да му стане гадно
И така по-наттаък (или по-точно, когато се мерите) просто се включвате и ако сте отслабнали пишете, например:
-3кг
Ако сте напълняли:
+3кг
Може малко смешничка да е темата, ама мразя, когато правя нещо сама![]()
![]()
![]()
Та.. нека аз съм първа:
Момиче съм и попринцип искам да сваля към 5/10 кг, колко точно - се ми е тая; стига да са поне 5-6
![]()
![]()
Aко искате пуснете снимка как изглеждате. Това е моя милост:
http://www.prikachi.com/images.php?i...1/3509961L.jpg
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
КОлко кг си и колко си висока?
И аз искам 5,10 кг.. сега съм 60..
момче съм и съм 67 кила ,по-слаб от тва надали е възможно да стана![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Mи аз съм 1.75 високаааПървоначално написано от CupcakeMonster
и съм 65кг
![]()
ти колко си висока?
170 съм,бях 67 кг април,но бях в болница,там свалих 4,после бях на диета и свалих още 4,бях 59,но тея дни не мога да се спра с яденето нещо и станах 60![]()
170 съм и тежа около 65кг
Искам да сваля 5-10кг
http://prikachi.com/images/74/3510074x.jpg - със синята блуза
http://prikachi.com/images/73/3510073E.jpg
И като свалите 5-10кг, ще се изгубите. :P Така сте си много добре!
Та аз съм нисичка 162, 50кг и искам да сваля 2-3.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
хайде дееее... аз само си искаххх другарче... не слабите момичета да казват, че така сме си добре. Между другото, всяко момиче иска да по-слабо от това, което е... а и се сещате колко ще ги свалим тези 10 кила![]()
![]()
нищо лично, никой да не се сърди
Аз мога да съм ти другарчеЗАщото изобщо не съм добре така...Но мисля да почвам диетка от др седмица,защото тази насам натам ще ходя ии не става.. Ако искаш дай скайп
![]()
Аз не искам да свалям кг, а само мазнинки, тъй като според мен на кг съм добре (160 височина, 47 кг), но не ми харесва това, което виждам в огледалото . Така че започнах всеки ден 30-минутното тае-бо + 5-10-15 минути скачане на въже+ 40 минути зумба + колело/ходене пеша . Е, ако няма ефект до края на лятото, просто ...
![]()
Love is everything!
аз съм 167 и съм 54кг и не искам да съм по слаба. :P
...
аз също искам да смъкна 9-10 кг, сега съм 48, а съм висока 158Сега започнах 90 дневната диета и ми е втори ден. Правя коремни преси и дълги разходки в парка.. и се надявам да има някакъв ефект
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Айде мацки и аз се включвамМойта цел са 5-10 кг зависи как дойде
висока съм 180 и съм 60 кг искам да съм поне 55....не се понасям в момента..много е гадно чувството
Та аз лично почвам от 1.07 с режима (не диета!!) и многото тренировки....утре ми е последният ден, през който ще мога да си похапвам всичко любимо...от първи ще трябва да изключа доста от любимите си манджи и тн..
![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
хорааааа... това е за человеци, дето ИСКАТ да отслбнат. НЕ искам некви същества да ми пишат, че така си се харесват и не искат да слабеят....![]()
![]()
взех, че се ядосах. Така, че - МОЛЯЯЯЯ: нека тук пишат хората, дето са на някакъв режим или диета за сваляне на килца, или такива, дето мислят да почнат нещо. Ако искате да се хвалите колко сте слаби има тема: "КОЛКО СТЕ ВИСОКИ И КОЛКО ТЕЖИТЕ". Това не е мястото.
Малееее ама ти (за височината си) си много слаба. Ако свалиш 10 кила, ще си като моделПървоначално написано от DiidolinaA
Айде успех
Да не забравите да пишете резултати и дали има такива![]()
Ти тъпа ли си ? Темата е за хора,които ИСКАТ да отслабват,а не за такива,които да се хвалят колко са си добре.Айде чупката.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
Аз искам да попитам кога е най-добре да се тегля? Сутрин или вечер? Мисля, че сутрин си с точните си кг, на гладно ама не съм сигурна.. А това, кога се мериш с метъра има ли значение?
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
+1 на такива един приятел им вика "attention whores"Първоначално написано от CupcakeMonster
![]()
Според мен сутрин е по-правилно, защото храната вече е слегнала и стойностите на кантара ще са по-сигурниПървоначално написано от infinitypeace97
![]()
Значи до утре сутринта само ще мога да гадая дали съм свалила нещоПървоначално написано от DiidolinaA
![]()
Аз съм 1.62 и искам да сваля минимум 5 кг, но по-добре да са 10 хихиПоследно успях да сваля 3, ама нещо не успях да ги задържа. Пазихме диета, обаче другарчето ми се отказа и аз се демотивирах. Сега мисля да започне някакъв спорт - аеробика или плуване, може би дори и двете. Искам да изглеждам по-добре до края на юли, когато отивам на почивка
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абееееееее тъпо я не ми пиши така!!!!! Тва че ти си дебела и те е яд не ми е проблемПървоначално написано от CupcakeMonster
чупка няма да ми пишеш защото ще Пиша в темата колкото искам :P
...
аз искам да сваля 3-4кг, имам голямо коремче, другото ми е г/д ОК![]()
не ме интересуват толкова килограмите, на всеки ме седят различно, просто искам, когато се погледна в огледалото, да се харесвам![]()
No need to ask
He's a smooth operator
^ Кифла ( xxKiFlAx), к'во да се прави?! CupcakeMonster, остави я тая, ние ще отслабнем, но тя няма да стане по-умна. Като стане дебела и ние ще й се присмиваме![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
слабите момичета не са виновни като не отслабвате вижте се на какво приличатетогава ми пишете против..!!!!
...