- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- имате ли места по тялото които системно наранявате за кеф
Не знам дали мазол е най-правилната дума . Аз имам наколко места по тялото както следва : на двата палеца , на брадичката на веждата и на палеца на крака които често пипам , стискам бода абе дразня и това някакси ми доставя удоволствие . Най-често го бода с нокти . Като седна да гледам филм примерно и почвам несъзнателно да си човъркам отгоре на пръста и то след време става на мазол , кожата се втвърдява и я премахвам и пак си продължавам така .. сякаш ми е яко да си причинявам болка обаче то не е точно болка не знам как да го опишадразнещо-приятна болка .
Да уточня че това не е умишлено самонараняване . Не искам да се режа , горя , бода и така нататък . Това го правя несъзнателно но е като дрога . Като започна да си чувъркам дадения мазол и то просто не мога да спра поне 1 час с ноктите да го натискам Ако спра и ме дразни самото място изпитвам нужда да го нараняСега като го написах за първи път си дадох сметка колко налудничаво е .
![]()
който търси - намира . ^^
Еми аз си гриза кожичките на пръстите![]()
нищо общо няма ! Аз си правя мазол и си го чувъркам .![]()
Консултирай се с психолог или психиатър в такъв случай.Първоначално написано от balon4eeeee
С две думи съществуват ли истински емота и имат ли те почва у нас?
Първоначално написано от eliyiy
Аз си гриза ноктите и кожичките и от време на време устнатапп НЕ съм емо!
![]()
Оф стига с тва изкривено разбиране на термина 'емо кид' емо идва от 'emotional' и сори ама по тая логика секи който е чувствителен(по-чувствителен) е емо ебаси. Верно че то е изкривено значението в някво резане и просто стил на обличане и комерсс и простотии, но все пак...
А по темата: На мен ми стана навик от скоро да си бела устните(някой път до кръв), да ги чакам да се оправят и да почна пак ...![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
режа си вените на оная работа...
...бахти кретенитесааад
Who's next!
Вие не сте добре!!! Не мога да разбера как обичате да гледате тялото си като страда!
абе вие не можете да схванете за кво ви говоря ... заеби
Damn, и аз мноо често си беля устнитеПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Аз имам на показалеца на лявата ръка подобно място но не бих го нарекла мазол та аз редовно си набивам ноктите там и то чисто и просто защотото ме сърби причинявам си определено голяма болка но какво да се прави трявба да се почеша един вид![]()
![]()
![]()
ма-зо-хист
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Щом го правиш несъзнателно и не си причиняваш болка,
значи всичко е наред..Ако го правеше съзнателно и си причиняваше болка - то тогава не е и нямаше да бъде нормално..
- Аз лично не правя такива неща..Преди си гризех ноктите,ама сега не го правя..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По пръстите на ръцете, когато имам някаква раничка и ме сърби самата рана... почвам да я човъркам и самата болка ми спира сърбежа и.... не мога да го обясня ;d само хората със същия навик ще ме разберат...
Доста често ми се случва,когато примерно ми се е образувала раничка в устата и да я човъркам..дори след това осъзнавам ,че го правя,защото ми се е превърнало в навик
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Емота и Мазохисти - е т'ва е тема![]()
![]()
Еми нараняването не е лошо стига да не е осакатяващо или смъртоносно, а и да не остане доживотен белег
Тааа.. пръстите и ръцете ми най-много са изстрадали .. Сигурно ме мразят, за това, което им при4инявам. Все пак си ги оби4ам![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Навици...Преди и аз бях така само че си тормозех устнитеНо откакто всеки започна да ме пита дали имам херпеси и престанах
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Аз постоянно бия гардероба вкъщи, да си калявам кокалчетата на ръцете![]()
aha
Не, естествено не съм мазохист.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Първоначално написано от StolenBliss
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!