.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Психика

Hybrid View

Повече от фен

Психика

значи по - скоро проблема е психически . казах на едни фр-та че искам да умра но аз не си го мислех разбирате ли просто те толкова искаха да знаят какво ми и аз нямаше какво да им кажа и им казах че искам да умра към два пъти . и сега се притеснявам да не гушна букета не знам защо дори цялата треперия като си представя че утре сутринта трябва в 9 4аса да съм в едно у-ще и трябва да пътувам с мама и тати 1 4ас с кола и се притеснявам да не ни се случи нещо заради мен . вие как мислите може ли ама моля ви без бъзици
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    внушаваш си!! Съдбата не сбъдва така лесно желанията
    Само по филмите е така
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Болна психика имаш!Нищо няма да ти се случи,споко!

Мисли позитивно,няма страшно!
    Cullens

Повече от фен
    оолеее уживях ама ми се искаше да ми се беше случило нещо . ебати конското ми четоха не е истина
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

!!

Колкото повече мислиш,толкова по-зле ще става..затова спри напълно да го мислиш и това е..BTW Внушението адски вреди !!

Спокойно!Нищо няма да се случи!
    Както са написали по-горе мисли позитивно
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Хапчета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си