значи по - скоро проблема е психически . казах на едни фр-та че искам да умра но аз не си го мислех разбирате ли просто те толкова искаха да знаят какво ми и аз нямаше какво да им кажа и им казах че искам да умра към два пъти . и сега се притеснявам да не гушна букета не знам защо дори цялата треперия като си представя че утре сутринта трябва в 9 4аса да съм в едно у-ще и трябва да пътувам с мама и тати 1 4ас с кола и се притеснявам да не ни се случи нещо заради мен . вие как мислите може ли ама моля ви без бъзици
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
внушаваш си!! Съдбата не сбъдва така лесно желанията![]()
Само по филмите е така![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
оолеее уживях ама ми се искаше да ми се беше случило нещо . ебати конското ми четоха не е истина
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Колкото повече мислиш,толкова по-зле ще става..затова спри напълно да го мислиш и това е..BTW Внушението адски вреди !!
Спокойно!Нищо няма да се случи!
Както са написали по-горе мисли позитивно![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()