.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Моля помогнетеееееее

Значи от както се помня след като пораснах не мога да си обеля главичката при надървено състояние и от 1 година съм забелязъл че главичката ми е леко синкава .. моля помогнете несъм дърпал силно че да спра притока на кислород и не ми е заставала по такъв начин че да не мога да я върна.. седи ми постоянно прибрана на 14 съм от Варна страх ме е да кажа на никой за това моля кажете какво да правя. Възможно ли е да нямам деца както четох за парафимозата защото е леко посиняла от повече от 1 година

помощ

Изкам да ви кажа че пускам така наречената сперма ма незнам дали е годна и дали ще имам деца просто се потресох като четах за тоя проблем и сега се треса от страх направо

Град
    Кофата
    Още щом си разбрал за това е трябвало да отидеш на уролог.Уплашен си, ясно ми е.Трябва да кажеш на родителите си колкото и да се притесняваш.

Дали ще остана без деца ? ако изчакам още то няма на къде повече да се усложнява нали ?

Цитирай Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
    Още щом си разбрал за това е трябвало да отидеш на уролог.Уплашен си, ясно ми е.Трябва да кажеш на родителите си колкото и да се притесняваш.
    +1
    към автора: Недей да чакаш, а действай!
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Айде вземи прочети темата направена СПЕЦИАЛНО за такъв проблем, а? Нямаш парафимоза, ако имаше от 1 година главата ти щеше да прилича на ябълка. Прочети темата и се обърни към @batkodoki, той е голям спец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си