- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион за тен
Трябва ми някакво мазило за тен. Искам за 4-5 дни да придобия шоколадов, колкото по-тъмно толкова по-добре. Някъде до 15 лева.
Ако може някои от личен опит да ми препоръча или нещо, за чието качество е чувал.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Искам да уточня, че не търся мазило за плаж. Не искам от тия дето се мажат [най-вече вкъщи] и остават петна, и като се измиеш пада като кир.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
аз ползвам това и съм доволна http://prikachi.com/images/983/3446983w.jpg
Hostis Honori Invidia
Автобронзант..на Лореал е добър от едно нанасяне и кожата ти става с един тон по тъмна,цената е около 15 лева
След като се измие на петна ли остава?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ооо.. тема като за менИ аз искам да хвана малко тен че краката ми са много бели (като отида на море хората да не ми се смеят че и руснаците са по-черни от мен)
![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Първоначално написано от Cucko0
Какво е това, смисъл на коя марка и как се използва + колко струва + от къде мога да си я купя![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
защитен лосион за по-голям тенПървоначално написано от mine
пръска се и се размазва
не помня
идея си нямам -от аптека или козметичен магазин
Hostis Honori Invidia
В тези жеги защо просто не се разхладите на един басейн ?Натуралното си е най!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ