- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- нямам цикал ;(
значи четях няколко статии ала те са малко за тожа реших да пиша и ас ..............
значи нямам още цикал аз сам на 14 и половина и сам висока 1,50 килограмите ми са 45 аз имам гарди , окосмена сам а сащо така имам и бяло течение помогнете ми кажете има ли нещо странно притеснена сам ... пиша нова тема защото разбрах че кирилицата е задалжителна ........ момогнете .........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
Охх, не искам да съм гадна, ама нали ти отговориха вече, защо правиш втора тема...![]()
На мен между 14 и 15 ми дойде,на някой им идва и на 18,спокойно..Кво толко се шашкаш не мога да разбера.. Ако си тооолкова притеснена отиди на гинеколог,кое му е сложното?
ти правописа не оправяш още,къде бързаш за цикЪл
Hostis Honori Invidia
които не му се помага не пише да правописа не го оправям защо имам си причинимойто момиче внимавай на кои се подиграваш ас питам така че мисля че няма нищо лошо така добре ли кат няма грешки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
Пак има и то доста.Не се излагай,спри да пускаш теми.
Говори с майка си !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от ma9
![]()
Ти сериозно ли си на 14? Изобщо не си личи.
Иначе спокойно, има още време![]()
няма грешки ли ?! ТИ БУДАЛКАШ ЛИ СЕ С МЕН ????Първоначално написано от ma9
и какви са ти причините да не оправяш правописа ?
Hostis Honori Invidia
пффф чесно ли та интересува причината е че сам италианка
estestveni
Причината е, че не можеш, нали?Първоначално написано от ma9
На 14 си, за къде си се разбързала? Не е сред най-приятните усещания, така че изчакай, докато станеш на 16, и тогава вече отиди на гинеколог например.
тези саитове не са ли за подпомагане на хората а не за упрекване![]()
estestveni
италианка била ...ми ходи в италианските форуми ние тук не разбираме какво пишешПървоначално написано от ma9
И на всичко отгоре си пуснала темата в грешен раздел
Hostis Honori Invidia
не се занимавай честно казано това не е моята регистрация а на братовчетка ми . За това тя ми предложи така че млъкнете ...![]()
estestveni
аха братовчедка ти се регистрира точно днес по случайност и само ти пишеш от нейната рег ..ок .Първоначално написано от ma9
Hostis Honori Invidia
айде обратно към Италия
Hostis Honori Invidia