- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избор на презерватив.
Здравейте. Довечера ще излизаме с приятелката ми и имаме намерението да правим секс. За мен е по-важно да се предпазим от колкото удоволствието. Прочетох че Durex Extra Safe и Classic са били най-надеждните сред марката Durex, така ли е? И ако не са кои да избера а ако може да докара хем удоволствие хем сигурност ще е супер.
грабвай един стар НЕиспран чорап и действаи ти си човека
Офф ще може ли да ми помогнете моля. След 30 минути излизам. По-добре да се посъветвам от колкото на 16 години да имам дете.
С който и какъвто и да е презерватив нямаш 100% защита, така че просто прочети етикетите и си избери нещо.
Като те е шубе най-сигурния начин е да стискаш краката![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Каквото и да вземеш на Durex - хубаво е. Аз бих взела Durex Love (по 4 в кутийка) или там имаше още едни пак по 4, които също ми харесаха. Еклипсърчо ги беше споменал в някаква тема.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз харесвам Durex Love защото са 3+1. Важното е да поставите презерватива правилно.Успех
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Jeans са пак 4 в кутия .Първоначално написано от SisiStrange
Иначе по темата - квот и да земеш на Durex няа да има проблеми
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Да, точно тези имах в предвид.Първоначално написано от ZooB
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
абе къде изчезнаха Lifestyles или аз не съм попадал скоро на тях ?! едно време като тийн много уважавах черния![]()
Аз от Дюрекс нямам много впечатления,даже малко им нямам доверие и не мога да ти кажа...но напоследък ползвам Sure,отделно имах няколко подарък и си играх 1 час с тях без да се скъсат,така че важно е да го поставиш правилно![]()
Благодаря ви много на всички. Вчера си взех Durex Love 3+1. Изживяването беше уникално ( понеже ми беше за първи път предполагам. Другия път ще пробвам с Durex Jeans. Благодаря отново
![]()
ДоообреПървоначално написано от lamer4e7o
Когато отидох приятелката ми вече беше там. Не бях сигурен дали да мина да я взема или направо да се срещнем там затова се срещнахме там. Така де аз ''загрях'' малко преди банкета за да не свърша бързо. Попийнахме повеселихме се и когато другите станаха да танцуват ние отидохме в другата стая. Заключихме се и първо започнахме да се натискаме и целуваме. Така приблизително 5 минути. След това и казах ''Хайде'' и тя се съгласи. Тя легна на леглото а аз си сложих презерватива. Не ми направи свирка понеже и беше за пръв път както и на мен така че направо и го вкарах ( не в дупето все пак ми е първи път както и на нея) . Направихме го на тъмно под завивките. Тя беше отдолу. Мисля че около 15 минути издържах ( може и повече да са били беше тъмно и не видях часовника ) . Свърших в нея в презерватива по-точно. Тя викаше ама не много силно понеже останелите бяха в другата стая и да не ни чуят. Накрая махнах презерватива и го сложих в една кърпичка. Продължихме още малко да се натискаме и след това се присъединихме към купона. Абе като за първи път мисля че беше идеално аз останах доволен а и по нейните думи и тя е останала доволна. И от презерватива съм доволен, нямаше проблем със слагането, нямаше проблем по време на секса, така че е супер. Другия път мисля да пробвам с Durex Jeans но от Durex Love съм много доволен.
Браво, братле! Хареса ми как си процедирал!![]()
Повярвай ми на мен ми хареса повечеПървоначално написано от lamer4e7o
. Може ли да кажеш някаква друга техника да видим дали ще се получи
.
Девствен съм, затова не мога да ти кажа.![]()
П.С.: Не се шегувам.
техника за какво ? за да накараш момиче да си легне с теб или секс техника ?
Естествено че секс техника. Това да я накарам да си легне с мен го свърших вечеПървоначално написано от Done
Споко и твоя момент ще дойде и ще му се наслаждаваш и то многоПървоначално написано от lamer4e7o
![]()
Преди да свършваш го изкарвай и свършвай извън нея, дори и с презерватив, защото представи си мислиш, че свършваш в презерватива, изкарваш го, а той скъсан. И кво правите? Почват притеснения, смятане на овулация, Ескапели... За това си го спести.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
+1Първоначално написано от marin4itu
Никога не свършвай в нея!!! Така хем ще тренираш след време , когато спреш да използваш презервативи, кога и как да го изкараш.
А за техниките - просто бъди себе си! Опознай какво и харесва на нея, изпробвайте малко позички и винаги я предразполагай преди секс. И недей да правиш секс на купони,разбирам че сте нямали търпение и сте били подпийнали,но...Друго си е когато сте сами, повече ще се отпусне и тя и ти
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ЯсноПървоначално написано от prettyIdeath
. А къде ще е най-добре да свърша имам предвид върху корема, гърдите, дупето или къде ? Сега обмисляме дали да не пробваме позата ''ездачка'' дали е добра?
![]()
Благодаря, но малко късно го казваш вече си свърших работатаПървоначално написано от exxxclusive
![]()