- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм на Бритни Спиърс
Здравейте ! Мисля да си купя някой от парфюмите на Бритни Спиърс , но не съм решила кой . Има ли някой който е имал или има някой от нейните парфюми (тестер) и е доволен ?
Живей за удоволствието защото си направен от него !
Според мен е глупаво да питаш във форум дали някой е доволен от парфюм. Всеки си има различен вкус и предпочитания, някой може да ти каже, че за него е божествен, а ти като си го купиш да се окаже пълен боклук...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А защо точно на Бритни ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз имам FANTASY-един розовичък с мн готина кутийкаНе е зле,дълготраен е,но на мен ми идва малко сладникав...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз не съм имала неин парфюм, но най-много ми харесва Fantasy. Много сладникав аромат е. Пръскала съм си на лявата китка, където ми е часовника... след това седмици наред усещах аромата му върху каишката на часовника.
![]()
И на мен точно този ^^ ми харесва![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Аз имам ето този и съм много доволна![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Хубаво ли ухаеПървоначално написано от girl91
Към 60 леваПървоначално написано от LudotoDevoiche
Благодаря !!!Първоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
На мен ми харесва, но всеки има различен вкус. Доста е сладникав, а не всеки харесва такива аромати. Отиди в някоя дрогерия и го помиришиПървоначално написано от jelena
![]()
Аз лично парфюм, на който пише Бритни Спиърс, Дженифър Лопез или нещо подобно не бих си взела. Да не говорим, че като им гледам шишетата и не искам да ги подушвам, просто са ми грозни, особено розовото изглежда някакво пластмасово. Защо реши, че искаш точно "неин" ? По-добре иди в магазин и пробвай различни, никой не може да ти каже какво на теб ти харесва.
Fantasy ми харесва определено,но не е кой знае какво...поне за мен.
Най-добре отиди в някоя парфюмерия и помириши други за да бъдеш сигурна в избора си.
На мен любимия ми е на Парис Хилтън и Кейли Миноуг,виж ги,може да ти харесат.
![]()
;]
Кирилицата е задължителна
Cucko0
Сестра ми си купи Бритни Спиърс-Миднайт ФантасиМного е хубав,приятен аромат,не е тежък и издържа през целия ден
Струва към 60лв. и върви с много шикозна опаковка
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum