- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирате ли докато чатите с някой?
Не ми се е случвало, но веднъж (САМО веднъж!) имах някакви изблици на възбуда, докато играех "Не се сърди човече" в нета![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не съм го правила![]()
Не, естествено и не мисля да го пробвам. Възбудата от къде ще дойде? От небето ли ще падне?![]()
Докато чатя ли![]()
не съм
ама сигурен съм,че някой са пробвали и т'ва
![]()
![]()
Ох, ох, ох. Не си си чатил/а мръсно, от 100 км личи. Пробвай, да видиш как буквално от небето почваш да се пипаш.Първоначално написано от lamer4e7o
Да, права си. Дано и това стане, ха-ха.![]()
Не ми се е случвало.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чак да маструбирам, не, ама да си "играя" да, често![]()
Определено не би ми харесало да ми кажат подобно нещо![]()
David Guetta - Little Bad Girl
Същото. Пък и той знаеше как да ме подлуди.Първоначално написано от bloodyF
Обичам те.
Не![]()
дано и никой не е мастурбирал,докато си е пишел с мен![]()
не..ужас,не мога да си представя да си пиша с някой а той..да мастурбира![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Какъв ужас! Да мастурбира?!Първоначално написано от yeeee
Толкова е срамно, трябва да се крие в тъмна стая без прозорци, докато го прави!
.... и в момента го правя.
@PinkPan7her
Мани ги тия консервативнитемай още си мислят, че от това се ослепява
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
случвало ми се е докато мастурбирам някой да ми пише и и аз отговарям кво да правяно не се издавам с кво се занимавам де
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Не, сериозно, аз наистина не проумявам какво му е ужасното?! Ужасно е, че някой се възбужда от теб... ама после дай да пускаме тъпи теми по форуми "Как да го възбудя?".Първоначално написано от straus
Случвало се е да го прави и докато говорим по телефона и единственото, което си мисля, е доста далеч от "Ужас, не те е срам, аз съм дама блабла". Представям си картинката и се възбуждам и си мисля колко уникално щеше да е ако можех да съм при него, докато го прави. Адски готино е.
Не виждам каква друга гледна точка има, защото никой не си прави труда да обяснява, а само казва: "ужас/не би ми харесало". ЗАЩО?
преди ми се струваше супер малоумно ама започва да има някакъв смисъл според мен. мене лично момичетата повече ме кефят. нещо историйки, глупости и т.н. и т.н.
От съвсем обикновен чат - не.
От по-... разгорещени чатове съм се възбуждала, но нищо повече от това... просто не знам, въобще не съм и посягала на там... просто си се замечтавам и започвам да си представям ;д
Случвало ми се е да си пиша с момче, което ме харесва и той да ми разказва съня си, в който участвам и аз и естествено след това и двамата си пописахме малко мръсотийки.Накрая на чата той ми каза че си е бил чикии и се почувствах леко удовлетворена, защото това означаваше, че ме харесва достатъчно, че от един сън и чат с мен да мастурбира
![]()
What goes around comes back around
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!