- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пффф...
Направо като погледна на улицата гледам само всички се разкарват с гаджетата си..и деа знам..стаа ми некво мн кофти....имам чувството че ще си устана сам цял живот..немога просто да завържа 2 думи с едно момиче а пък амали да тръгнем...просто ми е мн кофти ся...като погледна приятелите ми все с някви момичета ходят...или примерно като излезем някъде приятели и всички с гаджетата си...и мн такова гадно ми става простоимам чувството че ще си устана сам цял живот..един разговор немога да завържа..
П.С. не съм някъв грозен и депресиран идиот който си няма работа а пише по форума в 4 сутринта...
На каква възраст си? Колко са важни за теб действията на останалите? Често ли се ръководиш според останалите?
Устана, Устана (сам)... Господи, прав си.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дай да те видим![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
еми де да знам бро и аз съм така..Оглеждай се.. говори с някоя от приятелките на момчетата дали си има свободна приятелка ау![]()
горките грозни хора.
i would never know.
+++++1 :Д може снимчица да пуснеш а само ако кажеж откъде си грешка няя да имаш :ДДПървоначално написано от Priceless
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Малиии, малии! К'во шЪ пра'им сИга?! На 15 си без приятелка![]()
![]()
И аз като погледна наоколо виждам само майки с колички, майки с деца, майки с бебета, бащи с колички, бащи с деца, бащи с бебета, това означава ли, че трябва и аз да започна да искам бебе?
ей я по-спокойно .. и аз съм на 15 .. сегашния ми приятел ми е 3тото гадже, а всички момичета от моя клас са имали по 7-8 .. и какво ? сега да взема да го зарежа, за да им стигна бройките ? - не мерси.. излизай си с приятелите, забавлявай се все някое момиче ще излиза с вас в компания и няма да си има гадже и ще се харесате.. и не е кой знае какъв проблем на 15 да нямаш гадже.. момчетата тръгват по-късно.. от моя клас само 2ма- 3ма до сега са имали гадже... а и не тръгвай с някое момиче само защото ''нямаш гадже а всички други имат'' ..айде успех![]()
Ке режим вените хахахахаПървоначално написано от juj4elinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще дам снимка ама не тука, че няколко аверчета витаят из форума на ЛС ще дам
Абе да не са те пуснали от психиатрията в отпуска ?Първоначално написано от w0sh
Помисли логично:
1 Като си намериш приятелка какво ще я правиш...
2 Ще разбереш ,че понякога сам е по-добре!
И все пак човек винаги има моменти от живота си ,в които иска да има човек до себе си![]()
Говори по-често с момичетата. И аз не можех да говоря с момичетата, но един приятел ме посъветва така преди около половин година и вече ми свърши работа![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Пич вместо да се разкарваш с аверчетата си повече излизай с момичета. Така де другите моми като видят че се навърташ повече около момичетата и те ще дойдат и така със сигурност ще си намериш гадже. Кажи примерно на някое хубаво момиче което познаваш ''Хайде да се разходим из града'' и тя ако се съгласи така можете дори и гаджета да станете а дори и да не станете гаджета спокойно другите момичета като видят че се навърташ около нея ще дойдат и те.
Ами то просто така се получи, че..Живея в малък град и повечето приятели са в други училища вече...И то просто не останаха хубави момичета...То почти не останаха момичета...А гледам приятелчетата все с някви дето не са местни...
Ми вместо да гледаш ,започни да действашПървоначално написано от poison1337
![]()
sleda ot lubovta
Спокойно ! Давай смело напред, говори повече с момичета, намирайте си общи интереси и теми за разговор. И това, че си на 15 и все ощя нямаш приятелка - 1во съвсем нормално е, 2ро не си единствен. Пък и след като казваш, че не си грозен и т.н., няма място за притеснения, с времето все ще срещнеш подходящата ! Успех !![]()
![]()
![]()
My beautiful demon is calling for you...