.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: пффф...

пффф...

Направо като погледна на улицата гледам само всички се разкарват с гаджетата си..и деа знам..стаа ми некво мн кофти....имам чувството че ще си устана сам цял живот..немога просто да завържа 2 думи с едно момиче а пък амали да тръгнем...просто ми е мн кофти ся...като погледна приятелите ми все с някви момичета ходят...или примерно като излезем някъде приятели и всички с гаджетата си...и мн такова гадно ми става просто имам чувството че ще си устана сам цял живот..един разговор немога да завържа..

П.С. не съм някъв грозен и депресиран идиот който си няма работа а пише по форума в 4 сутринта...

На каква възраст си? Колко са важни за теб действията на останалите? Често ли се ръководиш според останалите?

1. 15
    2. 40%
    3. 30%

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Устана, Устана (сам)... Господи, прав си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дай да те видим
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на alice13
    еми де да знам бро и аз съм така..Оглеждай се.. говори с някоя от приятелките на момчетата дали си има свободна приятелка ау

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    горките грозни хора.

i would never know.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Дай да те видим
    +++++1 :Д може снимчица да пуснеш а само ако кажеж откъде си грешка няя да имаш :ДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Малиии, малии! К'во шЪ пра'им сИга?! На 15 си без приятелка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И аз като погледна наоколо виждам само майки с колички, майки с деца, майки с бебета, бащи с колички, бащи с деца, бащи с бебета, това означава ли, че трябва и аз да започна да искам бебе?

Banned Мега фен
    ей я по-спокойно .. и аз съм на 15 .. сегашния ми приятел ми е 3тото гадже, а всички момичета от моя клас са имали по 7-8 .. и какво ? сега да взема да го зарежа, за да им стигна бройките ? - не мерси.. излизай си с приятелите, забавлявай се все някое момиче ще излиза с вас в компания и няма да си има гадже и ще се харесате.. и не е кой знае какъв проблем на 15 да нямаш гадже.. момчетата тръгват по-късно.. от моя клас само 2ма- 3ма до сега са имали гадже... а и не тръгвай с някое момиче само защото ''нямаш гадже а всички други имат'' ..айде успех

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Научи се да пишеш!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Научи се да пишеш!
    +1

Град
    Los Angeles
    Платен травестит и ти се решават проблемите !!

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka
    Малиии, малии! К'во шЪ пра'им сИга?! На 15 си без приятелка
    Ке режим вените хахахаха Ще дам снимка ама не тука, че няколко аверчета витаят из форума на ЛС ще дам

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    горките грозни хора.

i would never know.
    Абе да не са те пуснали от психиатрията в отпуска ?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Помисли логично:
    1 Като си намериш приятелка какво ще я правиш...
    2 Ще разбереш ,че понякога сам е по-добре!
    И все пак човек винаги има моменти от живота си ,в които иска да има човек до себе си

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    И все пак човек винаги има моменти от живота си ,в които иска да има човек до себе си

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Дай да те видим
    +++++1 :Д може снимчица да пуснеш а само ако кажеж откъде си грешка няя да имаш :ДД

Пишете на ЛС да дам...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Говори по-често с момичетата. И аз не можех да говоря с момичетата, но един приятел ме посъветва така преди около половин година и вече ми свърши работа
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Пич вместо да се разкарваш с аверчетата си повече излизай с момичета. Така де другите моми като видят че се навърташ повече около момичетата и те ще дойдат и така със сигурност ще си намериш гадже. Кажи примерно на някое хубаво момиче което познаваш ''Хайде да се разходим из града'' и тя ако се съгласи така можете дори и гаджета да станете а дори и да не станете гаджета спокойно другите момичета като видят че се навърташ около нея ще дойдат и те.

Ами то просто така се получи, че..Живея в малък град и повечето приятели са в други училища вече...И то просто не останаха хубави момичета...То почти не останаха момичета...А гледам приятелчетата все с някви дето не са местни...

Re: пффф...

Цитирай Първоначално написано от poison1337
    Направо като погледна на улицата гледам само всички се разкарват с гаджетата си..и деа знам..стаа ми некво мн кофти....имам чувството че ще си устана сам цял живот..немога просто да завържа 2 думи с едно момиче а пък амали да тръгнем...просто ми е мн кофти ся...като погледна приятелите ми все с някви момичета ходят...или примерно като излезем някъде приятели и всички с гаджетата си...и мн такова гадно ми става просто имам чувството че ще си устана сам цял живот..един разговор немога да завържа..

П.С. не съм някъв грозен и депресиран идиот който си няма работа а пише по форума в 4 сутринта...
    Ми вместо да гледаш ,започни да действаш
    sleda ot lubovta

Град
    Пловдив
    Спокойно ! Давай смело напред, говори повече с момичета, намирайте си общи интереси и теми за разговор. И това, че си на 15 и все ощя нямаш приятелка - 1во съвсем нормално е, 2ро не си единствен. Пък и след като казваш, че не си грозен и т.н., няма място за притеснения, с времето все ще срещнеш подходящата ! Успех !
    My beautiful demon is calling for you...

Характера ми е проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си