.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: NOD 32

anonymous682486
    Guest

NOD 32

Здравейте! Моля помогонете ми как да оправям тая антивирусна защото като сканира нещо бави жестоко

Ми или не сканирай, или не ползвай компа докато сканира. А може и да я смениш. www.avira.com

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Тая програма като я имах даже изобщо не искаше да започне да сканира и винаги ми пише, че компютъра е напълно защитен и като го занесох на поправка хората ми казаха, че бил пълен с вируси, който заемали 10 гигабаита място на диск С. Преинсталираха го и сега съм с Micrasoft Security Essentials(дано и тая се не изложи). Та по добре отиди да ти го преинсталират и с друга антивирусна, защото може да е станало като при мен и да имаш вируси, за които не знаеш и когато си я сменяш сам да се разпръснат, защото колкото и да е скапана поне ги е ограничавала.
    Но може и да не е така, защото аз тия работи ги не разбирам много, много.
    Badabumbaaa

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от robertdowney
    Тая програма като я имах даже изобщо не искаше да започне да сканира и винаги ми пише, че компютъра е напълно защитен и като го занесох на поправка хората ми казаха, че бил пълен с вируси, който заемали 10 гигабаита място на диск С. Преинсталираха го и сега съм с Micrasoft Security Essentials(дано и тая се не изложи). Та по добре отиди да ти го преинсталират и с друга антивирусна, защото може да е станало като при мен и да имаш вируси, за които не знаеш и когато си я сменяш сам да се разпръснат, защото колкото и да е скапана поне ги е ограничавала.
    Но може и да не е така, защото аз тия работи ги не разбирам много, много.

Доколкото съм чувал е много добра антивирусна и ако си с 7-ца ти е и безплатна дори Бил съм с нея но малко,сега си пердаша с Avira ;p
    Love! And may God bless you all !!

Аз лично използвам безплатният Avast + Malwarebytes и нямам проблеми с вируси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си