- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тен през лятото :)
Здравейте,започнах да ходя честичко на басейн,защото съм от "белите" хора и искам да хвана хубав тен,поне равномерен
Използвам крем на Eveline с 30 Фактор.
Казаха ми ,че кокосовото масло например на Икаров в комбинация с някой слънцезащитен продукт (в случая моя) дават доста добри резултати.
Вие какво мислите за тази комбинация от слънцезащитен крем и кокосово масло ?
Благодаря Ви.
Ползвам същото масло и си хващам великолепен тенПринципно съм чувала,че някои натурани маса иат слънцезащитен фактор,но не и да се смесват с крема....Аз лично бих се мазала само с Евелин-а
![]()
Защо не си вземеш направо олио с фактор?Аз ползвам на Nivea олиото с 6 фактор и съм много доволна.![]()
Не си вземай олио с фактор 6 (или 10, което е другото популярно) особено ако си с по-бяла кожа. Нищо с фактор по-малко от 15 не върши работа. Да ще почернееш... но струва ли си да си съсипваш кожата заради едната мода. Това с което си се мажеш сега би трябвало да е достатъчно, няма нужда да го смесваш с каквото и да било според мен.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мажи се с Евелина и ходи 3 пъти седмично на плаж и пак ще придобиеш як тен.
Е, супер аз вчера си взех на Евелин 30ти фактор и тъкмо щях да питам дали е добро или да започна с нещо с по-висок фактор, а после да мина на него.![]()
По принцип и аз съм доста бяла и мога да ти кажа, че олио с 6ти фактор можеш да ползваш едва след 5-6 дни интензивен плаж. Наистина с него се почернява много хубаво, НО! има голяма опасност да изгориш, особено ако започнеш с него. Дори ми се е случвало след като вече съм започнала да почернявам, да изгоря с негоТака че в никакъв случай не започвай с олиото 6ти фактор ( дори по-добре си вземи и за следващите дни олио с 15 фактор, пак ще почернееш хубаво ) , освен ако не искаш да спиш на закачалката.
Аз вчера си взех един крем за тяло с кокос, с който да се мажа след плаж. Може ли някой обаче да ме посъветва за това олио на Икаров как се ползва - по време на плаж или след плаж?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^Евелин са хубави и аз имам и моя е 30 фактор,ползвам го от 2г. и съм доволна.А колкото до Икаров-какво е маслото,за тен или за след слънце?
Не съм си купила, за това питам. Много го хвалят тук. В аптеките ли се продава или по козметичните магазини ?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^В аптеките.
Иначе не само кокосовото е за тен,ами и какаовото.![]()