- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Котешки проблем
Здравейте на всички . Та котката ми роди преди 8 дни (07.06.11г.) 3 малки котета , но ги остави . Като отиде при някое от малките почва да ръмжи срещу тях и тръгва да ги захапе.Без нейното мляко ще умрат.Още са слепи , но трябва да прогледнат след 1-2 дена . Ако до тогава оживеят.Искам да ви попитам с какво да ги храна , как да ги храна , през колко време и т.н . Моля ви по бързи отговори , че незнам до кога ще са живи![]()
с краве мляко със спринцовка (без игла!!!)
от биберона няма да могат да пият
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
винаги съм ги хранила чрез това в подобни случаи
Утре вземи адаптирано мляко за бебета от зоо магазин. Питай през колко време да ги храниш. Трябва да пишкат и акат, което мисля, че става като им търкаш дупетата с мокър памук. Все пак питай в магзина.
През 3-4 часа. Грей им възглавници , слагай бутилки с топла вода, за да не измръзнат . С капкомер или спринцовка ги храни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Факт.Първоначално написано от Vandaloo
И кравето мляко не е хранително за малки котенца. Обосновавала съм се в подобни теми. Не може да се сравни с котешкото и котките умират.
Прибирала съм малко котенце - малко като мишка. Майка му беше умряла. Храних го с краве мляко. След няколко дена му стана много зле - ни живо, ни умряло. Отидохме на вет. и лекарката обясни, че спешно трябва да го нахраня с котешко. И в книгата ми за котки пише, че кравето не е хранително за тях. Да, котките обичат да го пият, но то 1. ги разстройва! 2. е еди-колко-си пъти (забравих вече) по-малко хранително от котешкото.
Отивай на вет. да питаш кво да правиш.
И да, пипета за малката мишка. ^^
Успех и дано оцелее.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако си ги докосвала , нормално да ги оставиПървоначално написано от k0k17y