.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен

Съвет за избор на лаптоп (моля koko95/dubi95 да не пише)

Ето ги колебанията:
    КОЛЕБАНИЕ 1
    КОЛЕБАНИЕ 2

Интересува ме кой от двата бихте избрали и защо?
    Моля модераторите да трият мненията на потребителя упоменат в заглавието.

Супер фен
    Ами тя разликата е минимална, но ако не ти трябва 750 GB HDD, може би втория вариант е по добър защото е с новото поколение процесори и контролера на паметта поддържа 1066/1333 MHz RAM, докато другия поддържа 800/1066 MHz и най вероятно самия процесор ще е малко по производителен от този на първия вариант и в комбинация с по бързата памет и по бързото общуване на памет-процесор ще е по добре

Друга разлика аз не виждам освен HDD и процесор ...

Супер фен
    Викаш за какви дребни неща се чудя нали
    Ами единият има USB 3.0. Има разлика и във видеокартите - този със 2410 е със 520M, а не както е написано 540М...
    Иначе от към процесор наистина 2410 е по-добър от 480... Тези 250ГБ повече ме глождят ....

Супер фен
    да сега видях че по надолу пише че е с 520М, мене ми беше чудно що е по ефтин ако не държиш много на видео картата и 520М ще ти всърши работа иначе съм пропуснал и USB 3.0 то също е +

значи избора е следния по - нов процесор, с по - бърза памет и USB 3.0 vs по - добра видео карта и по - голям HDD , ако ще играеш игри тоя с 540M ще е по добрия вариянт, ако не ... може да вземеш новата технология

btw четох малко форума на NVidia доста хора са имали проблеми с 540М не съвместимост с driver-ите

ето линк към темата -> http://forums.nvidia.com/index.php?s...ic=195098&st=0

Супер фен
    Не си запознат с метериала коко вече на изял банана иначе виж нещо което ми направи впечетление при процесор пише че е с и5 процесор а доло при описанието долу пише и3 говоря за този http://www.stealtech.org/laptopi/%D0...black_id25154/

Супер фен
    Видях го това за оня лаптоп, зачетох се за 500М серията и има яко оплаквания от нея... Май ще се ходи в лагера на ATI ....

Супер фен
    Защо държиш толкова на ейсър аз бих ти препоръчал http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...23104G65DB3CIS ейсър за евтини с добри характеристики но много бъгави.

Супер фен
    Ами приятелката ми си взе преди седмица някъде един Dell XPS със 525M карта и не ми се е оплаквала за пробелми.

иначе аз на лаптопа съм с карта на AMD и не съм много очарован, тя не е и от най - мощтните но липсата на Physx оказва влияние в някои игри които го изискват, нищо че имам инсталиран софт. Просто толкова тегаво вървят че не е истина, а са някакви не особено притенциозни към видео карта

ако няма да играеш игри е все тая каква ще е картата, може и вградена да е
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    Върнах се на 525М като решение за видеокартата. Гледах ги тези ДЕЛЛ-чета и ми хванаха окото определено пък и са с 3 години гаранция даже за 1200 има с 4 години което си е изгодно. Като цяло е много изгоден - процесор с висока производителност, видеокарта среден клас подходяща за игри, май това ще е избора. Мерси за мненията ви, че моето консервативно мнение...

Аз съм се "яхвал" на 2 лаптопа. И двата бяха HP.
    Първият беше през 2003-4г. HP Compaq nx9010
    Вторият: HP Pavilion dv6-2193el.
    И честно казано, винаги бих си избрал HP.
    Един приятел си взе DELL и мишката му се изтърка за 1 година и нещо, конфигурацията му е доста слаба за цена от 900 лв, а и на външен вид не ме грабна. Все пак обиколи магазините, щот можеш да напипаш нещо по-добро, на почти същата цена.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен
    Абе сега съм с нетбук HP... Да обикалям, да не обикалям най-много да намеря с i5 480M в сравнение с i3 2410 , предпочитам новата архитекрура пък и 3-4 години гаранция къде другаде ще ти дадат за тия пари... Какво повече може да се намери ако ми кажеш от към параметри ^^ Тука много задълбахме темата и се хванахме за много подробности, къде само за 540M разгледахме проблема

Супер фен
    Аз мислех да ти препоръчам Dell или HP, но ти беше дал конкретни модели и затова писах само за тях, иначе според мен тия серии на Dell 5010 и 5110 не са лоши, разглобяват се сравнително лесно изработката не е лоша, на пипане не са много пластмасови

HP също ми допадат на мен но обикновено са само 1 година гаранция, има и някои модели с по 2 години
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

И учудващо дефектират почти винаги след година и нещо

Аз съм с един Acer от към 3г вече. Само батерията дет се е прецакала, ама тва е нормално. А да и песа малко гризна зарядното

Така и не каза за какво ще го ползваш, но предполгам, че няма да е за активна геймърия. Тъй, че от дадените модели бих избрал 2рия. Пък и таз видеокарта е достатъчно за срвнително новите игри на мин. Професора е мегамощ!

Иначе аз съм фен на Дел и Леново. Тва са машинките за работа.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Харесах си заветното животно --> THE ANIMAL

Що не каза, че мой да се подскача в цената бре

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Харесах си заветното животно --> THE ANIMAL
    Усещам че те влече да е някъв ултра компа и да го ползваш за игри. Ами ако е така за тия пари 1300 и кусур, можеш да вземеш настолна машина дето да издуха тия лаптопи по мощност. Малко неподвижна за съжаление.

Всички авточасти на едно място!

Супер фен
    Еми и игри ще си играя, настолен не ми трябва, защото ще съм студент сега (настолен някой 775 socket може да прежаля) и ми трябва нещо такова да си джиткам, пък и както имам навика да отварям 200 приложения... По принцип съм склонен да давам до едно време пари за каквато и да е техника, защото след година-две остарява, пък този i7 ще ми пази влага още време пък и ми е фетиш тоя i7. Всичко мога да преживея, но не и процесора (ххаххахахха). От към игри я играя някоя по-нова, я не. За това това 525 е перфектно. Сега трябва да разгледам и нещо за охладител на тоя дзвер, че имам някакво предчувствие, че ще ми пести от сметката за парно...

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    В този сайт: http://laptop.bg/ има по-добри придложения

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Супер фен
    Господи, слез и си ги прибери....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си