Как научихте езика на държавата, в която сте?
Знаехте ли го преди да отидете там?
Колко време ви трябваше да им свикнете на произношението?
5 години в гимназията, преди да замина плюс специализирани курсове за изпита, нямах проблеми с езика, но още ми личи акцента(все пак само 11 месеца съм в чужбина), предполагам, че с времето ще спре да се забелязва.
Живея в Дания от 2 години и малко. Преди да отида там не бях чевала дори за нея. Продължавам да уча езика, който е меко казано УЖАСЕН. 1 година бях в училище за чужденци, а от 8 месеца съм в нормално датско училище.
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Лесно се учи. ;д Особенно английския ;д Аз не бях учила преди да замина (нормално била съм на 4 годинки ;д) И като съм дошла тук майка ми казва една дума на английски и аз повтарям .. ии така ;Д Сега след 10 г. в Америка си знам езика чудесно и го говоря без проблем![]()
А ти от тогава само там ли живееш, не си се връщала да живееш в БГ?Ако да - как научи български?Първоначално написано от xXxXnIkKyYxXxX
Не, не го знаех от преди, там го научих ами незнам как стана, на мен попринцип ми се отдават езиците....за няколо месеца се свиква отидеш ли там, няма начин или учиш и показваш кой си или те тъпчат, както е на всякъде по белия свят.
Поздрави
Аз и кучетата
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
В семейната школа![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Българския си го знаех още преди да замина все пак на 4 години съм говорела малко или много.И да всяко лято си идвамПървоначално написано от SunT
![]()