- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам какво иска.
срещам се с едно момче от известно време.. мм виждамее се аз с моя приятелка ии той с негов приятел.. от кактоо излизамее нямаа никаквоо развитиее в нещата между нас.. ии не знам каквоо иска.. не знам какво даа правяя.. за пътите в които сме се виждалии има само 2 прегръткии, аа ми е многоо трудно защото всеки ден разбирам колко е подходящ за мене.. какво да правя ? да му пиша ли нещо по директноо да го питам каквоо иска или нещоо такова.. ;s
Пробвай да излезете само двамата.
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Мда, излезте сами. Търси близост с него, докосвай го и т.н. Предполагам ще усетиш, ако и той има чувства към теб.
Опознай го, третирай го като свой приятел и постепенно ще го запленяваш (ако имаш късмет..). Пишете си в скайп, питай го за телефонния му номер..
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Както казаха другите излезте сами.Може да го е срам да изкажи чувствата си.Или просто не те харесва....
Кажи му как се чувстваш,ако не изпитва същото .....
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Както вече ти казаха пробвай да излезете само двамата,пишете си в скайп общо взето се сближете пък тогава каквото стане![]()
Може би не те харесва, а?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
1. Може да не те харесва.
2. Може да му е неудобно да разкрие чувствата си към теб,пред другите. Само той си знае. Така,че както ти казаха: излезте сами,виж как ще потръгнат нещата. Тогава ще разбереш дали те харесва или не. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как очакваш нещо да стане м/у вас,при положение,че излизате с твоя фр. ?!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Илииии неее теее харесваааа, илиии изпитвааа неудобствооо, чее нее стее самиии.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от SmilezZz
+1
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Излезнете пак (ама не сами) и докато сте малко по отдалечени от другите двама му кажи че имаш симпатии към него.Може би той е срамежлив в тази област и той самият не знае какво иска.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
+Първоначално написано от stefko1996
![]()
. . . . < 33
зарежи това да му обясняваш как се чувстваш. зарежи като цяло това, което ''чувстваш''. забавлявай се! като излезеш, вместо да мислиш дали те харесва или не, го базикай, флиртувай с него леко, после му дай малко игнор и сам ще дойде.знам ли как да го обясня, просто се отпусни, ще ти дойде отвътре. но със сигурност нищо няма да излезе, ако седиш и умуваш дали да му пишеш ''здр : ) '' в скайп. bb ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен иска да уреди приятеля си с теб, а той да се уреди с приятелката ти.
Първоначално написано от bubblef93
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
нее ее каатоо в скаайпаа , наалии ?
другите са прави. Излизайте по често насаме. Може би се притеснява като има други хора наоколо![]()