.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Was сакен sie? Даун!

Юни месец се явих на FCE след месеци уроци в училища Европа. Не почнах направо Advanced, защото не бях много сигурна в знанията си. Накрая бях доста уверена в себе си, че ще го взема с 80+ точки ( за А ). Но така стана, че цялата група, която отидохме, така са ни орязали speaking-а, само и само да имаме под 80 точки, а аз лично бях много доволна от това, което говорих. Всички други компоненти ми бяха с много добър и дори с перфектен резултат, но като цяло имам 78 точки ( B ). За яд работа, но какво да се прави. Сега след по-малко от месец почвам отново в Европа за Advanced. Живот и здраве, след някоя друга година може да карам и CPE.
    Иначе се интересувах и за кандидатстване в чужбина с тези сертификати и ми казаха, че и с Advanced приемат, но трябва да е каран в 2те години преди кандидатстване, за да може да се равнява на TOEFL. Но като изключим кандидатстването, не мисля, че тези сертификати после няма да потрябват. При търсене на работа вече изискват документ, че езика се знае на еди-какво си ниво. Затова за мен на Кеймбридж сертификатите са с по-голяма тежест от IELTS и TOEFL.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си