.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Е вие ми давате варианти, които са логични, но съм сигурна, че са невъзможни ! Според мен той я използва, както вече споменах - тя го харесва, а възможността той да има нещо към нея е 1:10000000000000000000000000000.. Направо съм си убедена, че го прави заради мен, защото аз лично не я понасям, а тя му се връзва за най-малкото Когато се скарахме, в компанията присъстваше едно момче, което много харесвах преди и във времето, когато всички бяхме заедно аз си общувах най-много с това момче. Въпросния Р. ( за когото е цялата тема ) ме подразни нещо и се скарахме, мисля, че точно цялата ситуация го накара да постъпи така глупаво

Хаха Той те харесва много и се опитва да види реакцията ти дали ти още го харесваш.Просто отиди при него и го разцелувай едно хубаво
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. а защо не сте заедно?

Ебати сапунката, майна.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Ебати сапунката, майна.
    На същото мнение!

не разбрах точно , какво е правил с нея

Ооох, каква сапунка бе хора ?? 80% от тийнейджърите са толкова филмирани, че моята история не представлява нищо.

Всъщност събота и неделя бяхме заедно и си изкарахме супер. Само дето ме гушна, обаче не ме целуна, не знам защо, държеше се много мило, но наистина не знам защо не ме целуна и каза, че иска да говори нещо с мене, но така и не ми го каза, защото искаше да ми го каже насаме, а постоянно по нас ходеше един глупак, който се усети, че е излишен, но така и не ни остави на мира .. и сега с Р. няма как да се виждаме 2 или 3 седмици..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си