- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кара ме да ревнувам
Е вие ми давате варианти, които са логични, но съм сигурна, че са невъзможни ! Според мен той я използва, както вече споменах - тя го харесва, а възможността той да има нещо към нея е 1:10000000000000000000000000000.. Направо съм си убедена, че го прави заради мен, защото аз лично не я понасям, а тя му се връзва за най-малкотоКогато се скарахме, в компанията присъстваше едно момче, което много харесвах преди и във времето, когато всички бяхме заедно аз си общувах най-много с това момче. Въпросния Р. ( за когото е цялата тема
) ме подразни нещо и се скарахме, мисля, че точно цялата ситуация го накара да постъпи така глупаво
![]()
![]()
![]()
![]()
ХахаТой те харесва много и се опитва да види реакцията ти дали ти още го харесваш.Просто отиди при него и го разцелувай едно хубаво
![]()
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
.. а защо не сте заедно?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ебати сапунката, майна.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
На същото мнение!Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Ооох, каква сапунка бе хора ?? 80% от тийнейджърите са толкова филмирани, че моята история не представлява нищо.
Всъщност събота и неделя бяхме заедно и си изкарахме супер. Само дето ме гушна, обаче не ме целуна, не знам защо, държеше се много мило, но наистина не знам защо не ме целунаи каза, че иска да говори нещо с мене, но така и не ми го каза, защото искаше да ми го каже насаме, а постоянно по нас ходеше един глупак, който се усети, че е излишен, но така и не ни остави на мира
.. и сега с Р. няма как да се виждаме 2 или 3 седмици..
![]()
![]()
![]()
![]()