- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Аз съм момиче само да кажа,от София съм,и познавам доста момчета,но никое не съм виждала или чувала да плаче.Просто ми е много интересно,искам мнения най вече мъжки.
Не. Ти незнаеш, но ние всъщност сме едни безчуствени роботи от друга планета. Не знаем какво това слъзни жлези, сълзи емоции. чувства и т.н.![]()
Прикриване му е майката.![]()
1-во да уточня, че съм момиче, но ще си изкажа мнението![]()
Плачат, разбира се, нали и те са хора??!![]()
![]()
6 или 7 момчета са плакали заради мен,още поне 3-4 са плакали на рамото ми заради момиче ... Извод:Момчетата/Мъжете плачат![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а хора...не бз хора са ами разбира се,че плачат,просто се прикриват иначе няма да изглеждат лоши
![]()
Някои не плачат, но си удрят ръцете в стени, блъскат и рушат. От какво ще да е това? От болка, яд, етц.
Изпитват чувства с две думи. Вече е подробност дали от очите им изтича по някоя друга сълза..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не,грешка. Твърде вероятно е да бъдат обявени за меки китки или просто смачкани от другите момчета, а понякога дори и момичета за назидание на следващите.Първоначално написано от CrimsonRoses
![]()
Със сигурност плачат, но са много малко тези, които ще го покажат без да се чувстват някак си слаби и засрамени от това![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз съм от тия 1-витеПървоначално написано от jghgh
,но не чупя и руша,само бия юмруци в стените...Ревал съм 1 път за момиче,но не е било ,да се дера с крокодилски сълзи,леко се стичаха и се замислих от кога не съм ревал...
Плачат, разбира се, но просто не го показват..
Надявам се имаше предвид нали са хора не и те, др хора няма :PПървоначално написано от miletooo
По темата - за момиче веднъж ми се е налагало да плача и не от др ами от яд, а това за удрянето на стени, ритането на дървета и т.н. то си е редовното ^^
Същото! 2 седмици ми беше натрошена ръката - така и не отидах на лекар. Поне се научих да удрямПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Мда... така е!Първоначално написано от jghgh
Един приятел ми каза, че даже едната вечер отишъл пред блока на едно момиче и ревал като малко дете... заради момичето.
Така че и мъжете/момчетата плачат. И те са хора.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Плачат, да. По-рядко, но това ако се случи, значи са я фтасали с чувствата.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Всеки човек плаче.Лично аз съм виждала момчета да плачат, било то мои приятели или просто познати.Това, че по-силния пол се опитва да прикрива чувствата си пред нас - жените/ момичетата, не значи че не плачат и че не обичат истински.![]()
Плачат, естествено. Това, че не го правят пред всички и за всяко нещо, не означава, че те не са по своему чувствителни и не им избива и по този начин.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всеки го прави,просто ние го правим скришом.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо да не плачат ? Да не са роботи , без чувства ?
Определено момчетата плачат , просто не всеки го показва. (:
Даже , когато мъжете плачат .. бих казала , че плачат истински. А не като по - голяма част от нас жените - да плачем за щяло и нещяло.
Не, ние сме безчувствени роботи, които незнаем какво са чувства и любов.... Да еба тъпия ти въпросПървоначално написано от feelmeinyou
![]()
Много ясно, че не си въждала или чувала познатите ти (момчета) да плачат, ние да не сме като вас, под път и над път да го правим, даже понякога за да съберем погледите, че да сме център на внимание...