.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Айде всички се юрнахте да му казвате колко гадно му била казала и го отрязала кофти.Истинска кучка е това момиче, ей!
    Дрън-дрън.
    "Не се получава" ситуацията може да се случи на всеки.И няма никакво значение колко си красив, умен, богат, как се обличаш или каква музика слушаш.Аз пък мисля, че много хубаво ти е казала.Фактът, че изобщо е тръгнала с теб си значи, че те е харесвала.Това, че не се получава не е по вина на никой от двамата, в последствие е усетила, че липсва нещо, че не се чувства комфортно в тази връзка.И е решила да я прекъсне - точно, честно момиче.Какво му е казала кофти точно?Да го излъже, че има проблеми семейни и не иска да го забърква, че не е достойна за него и прочие тъпотии, с които гаджетата ви се измъкват и вие им вярвате ли?
    Когато няма химия така се получава, не са ви съвместими енергиите, ако щеш така го наречи.Случва се.И няма какво да ти обяснява и да ти пише научни анализи.Как може да обсниш на някого, че така се чувстваш.Това не изглежда логично и веднага ще си помислят отсреща, че се ебаваш или че зад това се крие някаква друга причина.
    Успокой се, пич, всичко ти е наред.Продължи си напред и се радвай, че момичето не те е разигравало

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    Айде всички се юрнахте да му казвате колко гадно му била казала и го отрязала кофти.Истинска кучка е това момиче, ей!
    Дрън-дрън.
    "Не се получава" ситуацията може да се случи на всеки.И няма никакво значение колко си красив, умен, богат, как се обличаш или каква музика слушаш.Аз пък мисля, че много хубаво ти е казала.Фактът, че изобщо е тръгнала с теб си значи, че те е харесвала.Това, че не се получава не е по вина на никой от двамата, в последствие е усетила, че липсва нещо, че не се чувства комфортно в тази връзка.И е решила да я прекъсне - точно, честно момиче.Какво му е казала кофти точно?Да го излъже, че има проблеми семейни и не иска да го забърква, че не е достойна за него и прочие тъпотии, с които гаджетата ви се измъкват и вие им вярвате ли?
    Когато няма химия така се получава, не са ви съвместими енергиите, ако щеш така го наречи.Случва се.И няма какво да ти обяснява и да ти пише научни анализи.Как може да обсниш на някого, че така се чувстваш.Това не изглежда логично и веднага ще си помислят отсреща, че се ебаваш или че зад това се крие някаква друга причина.
    Успокой се, пич, всичко ти е наред.Продължи си напред и се радвай, че момичето не те е разигравало
    как реши че е тръгнала с мен

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Явно чета отгоре, отгоре
    Извинявам се.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    Явно чета отгоре, отгоре
    Извинявам се.
    няма значение

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Просто не те харесва.Шанс.
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Просто се примири и обърни вниманието си към друго момиче.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Просто се примири и обърни вниманието си към друго момиче.
    това и ще направя

Banned Фен
    Просто не те харесва на външен вид. Подобна причина е това или просто е влюбена в друг

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Какво значение има ЗАЩО не иска да бъде с теб. Важното е резултатът - не иска. Защо държиш да ти каже в очите, че не те харесва достатъчно, за да бъде твое гадже?
    Понякога и това не помага. Има много досадни хора.
    Но не е ли по-ценен мъж, който не се отказва от теб само заради някакви думи "МИСЛЯ ЧЕЕЕЕЕЕЕЕ..." (...няма да се получи). Не се уповавай само на думите. Виж я как те гледа, как разговаря с теб, как се държи, когато си около нея??? Това говори. Устните понякога изричат неща, които сърцето не мисли. (???)

А може да има и друг в цялата картинка. (хвърлям тезичка, за който иска да раздува, че мен ме мързи)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си