Първоначално написано от
jghgh
Когато някоя ти казва, че "не се получава", значи очевидно НЕ ТЕ ХАРЕСВА. Не е нужно да ти казва "Нямам чувства към теб". Освен това фактът, че няма чувства към теб, е следствие от това, че "не се получава".
Разбираш ли? Химия да има. Ако я няма, "не се получава".
Може да не те смята за красив. Може да имаш прекалено поведение - прекалено надуто или прекалено срамежливо. Може да си прекалено самонадеян, а може и да си прост. Да е решила, че с теб и една приказка не може да се върже и затова да те реже, дори и да си красив (ако си.) Може да си от тия задръстени типове, които са socially awkward и се държат като смотаняци и чекиджии и това определено отблъсква, затова - "Не се получава.". Бтв под смотаняци и чекиджии не визирам момче с добри оценки и т.н., ами някакви типчета, които не знаят как да поддържат разговор, гледат те като циганин вафла и т.н.
И повярвай, която и да накараш да ти каже истината, няма да го направи. Аз не съм убедена, че и мъж ще ти каже цялата истина защо не те иска. Няма да ти каже "Зъбите ти са големи" или "Не ме привличаш физически", а ще ти каже, че "не се получава".
Има някаква причина за да те реже. Някаква нейна лична си причина.
Не пиша поста за да се сдухвам, защото както тя те е отрязала, така някоя ще те хареса и няма да иска да се отлепи от теб. Опит! И на мен ми е ставало гадно да ме режат, но не съм си помисляла, че трябва да се променя, че никога няма да си хвана приятел или т.н. Винаги съм прецеждала някаква обективна критика, но без да търся вината в себе си, че някой не ме е харесал.
Пиша тези последни редове просто за да ти кажа, че не си написах поста за да ти сипвам или да те убеждавам да се променяш.
Просто се замисли дали ти куца нещо и го орпави евентуално!