.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

прекъсване на цикъла с primolut nor

здравеите имам един въпрос към ваз и се надявам да ми помогнете , преди 2 дни ми доиде а утре заминавам на море и тъи като нямах време да ида при гинеколожката си , искам да ви попитам дали ще успея да си спра цикъла си за няколко дни с хапчетата primolut nor

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Преди 2 дни ти е дошло,значи сега си около 3тия ден.Толкова ли не можеш да изтърпиш още 2 дни? Пий витамин Ц по-добре,няма да ти спре,но ще намали значително...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Преди 2 дни ти е дошло,значи сега си около 3тия ден.Толкова ли не можеш да изтърпиш още 2 дни? Пий витамин Ц по-добре,няма да ти спре,но ще намали значително...
    ами не се знае по колко време е неразположена.. може да е като мен по 7-8 дена..иначе и аз съм ЗА витамин Ц вместо хапче

Здравейте ,имам подобен въпрос! ще ми дойде някъде тези дни(14,15,16,сиг съм) а другия месец на 17ти тръгвам на море . та исках да питам за витамин ц,кога трябва да го пия? веднага на 1вия ден като ми почне ли? и колко като количество за да намали?

Супер фен Аватара на pressiana
    Абе тези витамини да не са ви бонбонки тик так?
    Не е хубаво да се пият толкова много.
    Аз един път пих в продължение на няколко дни по 6 на ден - нито ми помогнаха с цикъла, нито нищо. А на всичкото отгоре имах проблеми със съня - един от редките странични ефекти. Като го спрях, започнах пак да спя нормално.

Иначе, като си толкова решена да си отложиш цикъла, тъпчи се с витамини.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Аз един път пих в продължение на няколко дни по 6 на ден - нито ми помогнаха с цикъла, нито нищо. А на всичкото отгоре имах проблеми със съня - един от редките странични ефекти. Като го спрях, започнах пак да спя нормално.

по 6 на ден е такова чудо не бях чувала . на мойта кутийка с витамин ц-то пише за лице от 12-20 по едно на ден ти 6 леллелелелел е ти не само няма да спиш аз се чудя как си жива :ДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ами не се знае по колко време е неразположена.. може да е като мен по 7-8 дена..иначе и аз съм ЗА витамин Ц вместо хапче
    Ми да пие сок/витамини и да й намалее,ще си сложи тампон и така ...

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    Цитирай Първоначално написано от pressiana

по 6 на ден е такова чудо не бях чувала . на мойта кутийка с витамин ц-то пише за лице от 12-20 по едно на ден ти 6 леллелелелел е ти не само няма да спиш аз се чудя как си жива :ДД

Точно. А 1 хапче, повярвай ми, ще отложи цикъла, ако той самият е супер слаб или почти несъществуващ.
    Иначе тогава добре, че пих хапчетата само 2 дена, усетих се и ги спрях, щото.. Лошото е, че има момичета, които и по повече пият редовно и не им пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си