.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Прав си, наистина няма особен смисъл от този раздел.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Разделът стана скучен, време му е да се закрие.

Старите потребители са/сме прекалено възрастни вече, "тийнейджърите" са прекалено смотани и толкова глупави, че дори и една гавра не могат да схванат.

Положителната част е, че има няколко, които могат да мислят, но те не вземат дейно участие тук.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Разделът стана скучен, време му е да се закрие.

Старите потребители са/сме прекалено възрастни вече, "тийнейджърите" са прекалено смотани и толкова глупави, че дори и една гавра не могат да схванат.

Положителната част е, че има няколко, които могат да мислят, но те не вземат дейно участие тук.
    Сайта е тийнпроблем, тоест целта му е потребителите да помагат на тийновете а не да се гаврят с тях.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Идеята на раздела обаче е да се формират дискусии, които са дори малко интересни на целевата група "тиийнове" на теми от общо значение, а това не се случва...пък и след хиляди обяснения повечето продължават да не ги разбират, при което нищо не може да се направи освен да се гавриш с тях. Пък иронията и сарказмът са част от живота ни (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от CH3OH
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
    Във всеки форум трябва да има раздел за "всичко, което не е за другите раздели", както и за общи приказки.
    Не е ли кофата с тая цел?
    Естествено, не. Функцията на Кофата е като раздел "без" правила, където е нормално да ти тролят и спамят темите.

Въпросния "общ" раздел трябва да си е нормален, много хора биха предпочели да си пишат без да ги обиждат в темите им и да им пишат празни постове.

А и дори да е неактивен раздела, какво пречи просто да си стои? Заема малко място в интерфейса, защо да се принуждават новите потребители да пишат в Кофата и да трябва да се борят с 13-годишни тролове-wannabe, за да проведат нормална дискусия? Докато оснаталите части от форума са активни, тази част задължително ще получава добра доза внимание.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Идеята на раздела обаче е да се формират дискусии, които са дори малко интересни на целевата група "тиийнове" на теми от общо значение, а това не се случва...пък и след хиляди обяснения повечето продължават да не ги разбират, при което нищо не може да се направи освен да се гавриш с тях. Пък иронията и сарказмът са част от живота ни (:
    То проблемът не е в сайта или форума, а в това, че 99% от новите тийнове са пълни ретарди.
    Подкрепям мнението над мен и мисля, че разделът трябва да си остане.

Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Вярно,че многооо замря.Само някакви пускат теми за жълти лакове и за джетове...пръщят от интересност.Не си заслужават дори ебавките.
    Много си мила нямам думи просто.. егати злобарите има... имам въпрос- ще питам, да, къв ти е проблема ???
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от LovelyD
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Вярно,че многооо замря.Само някакви пускат теми за жълти лакове и за джетове...пръщят от интересност.Не си заслужават дори ебавките.
    Много си мила нямам думи просто.. егати злобарите има... имам въпрос- ще питам, да, къв ти е проблема ???
    Спомням си,че 1 дори пускаше теми за лъкове и такива подобни.От неговите теми се виждаше високата му степен на интилигентност.Освен тази имаше и много други подобни.Следи раздела,примерно за 1-2 месеца и ще видиш.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Израснала съм с този раздел - оставете го! Все още вярвам, че има потребители, които пишат тук редовно /изключвам себе си/.. Няма да е същото без "Всичко тийн накуп", ще ме откажете въобще да влизам в този форум...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си