.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: хелп

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    За какво препоръчвате на човек,който няма изградени хранителни навици добавки не мога да разбера...Още не си започнал да тренираш веднага скочи на добавки и "химий".
    Напълно си прав. Понеже момчето е фен на стрийтфитнеса и само 55 кг,му предложихме като възможен вариант за подобряване на положението. Иначе съм изцяло съгласен с всичко,което си писал.

Мега фен Аватара на Chacho
    Общо взето и аз, но от друга страна с едни белтъчини може да му е по-лесно да се вкара в някакъв ритъм, защото е трудно да спазваш режим, когато трябва да ходиш на училище, да си чистиш стаята, да ядеш на мама готвеното и пр.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    За какво препоръчвате на човек,който няма изградени хранителни навици добавки не мога да разбера...Оправи си храненето,виж как ще вървиш първите 4-5месеца и тогава взимай добавки.Още не си започнал да тренираш веднага скочи на добавки и "химий"...Тези пари вместо да ги дадеш за добавки,вземи си купи няколко кила месо.

Много е лесно да кажеш оправи си храненето и да се скараш на другите,които се опитват просто да ми помогнат и да ме опътят нанякъде.
    Ако можеш да ми кажеш какво да ям и на какво да наблягам това вече си е друго нещо?

Мега фен
    И кво точно ще направиш с 35 лева? И защо гейнъра? Вземи си суроватка + въглехидрат , не си харчи парите за захар.. И с 35 лева нищо няма да направиш..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    И кво точно ще направиш с 35 лева? И защо гейнъра? Вземи си суроватка + въглехидрат , не си харчи парите за захар.. И с 35 лева нищо няма да направиш..

добро мерси че ми се скарахте ,това е похвално

Мега фен
    Не ти се скарах,тона ми е остър,за да разбереш,че правиш грешка! С 35 лева 1 кило протеин може да вземеш само,което ако пиеш по 2-3 дози на ден около 30 грама ще ти стигне за има няма 15 дена. За гейнър не си харчи парите най-добре,дали си на лостове или фитнес зала няма значение,лично мое мнение и го обосновавам с това,че има захар вътре!

Повече от фен
    не бъркай градивната критика с карането..вирусчо е прав-при гейнърите купуваш малко белтък и много захар ,на цена на белтък..по добре си вземи суроватка и глюкоза,и ги смеси...
    това е съвсем нормален съвет
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Цитирай Първоначално написано от navar
    не бъркай градивната критика с карането..вирусчо е прав-при гейнърите купуваш малко белтък и много захар ,на цена на белтък..по добре си вземи суроватка и глюкоза,и ги смеси...

съвсем ме объркахте вече със тези протеини..
    зимай - не взимай..
    никога не съм искал да постигам "бързи ефекти" и да ставам "рамбо"

просто искам да кача малко маса (около 10 кг) за да мога да си тренирам спокойно ,защото в момента си тренирам -направил съм релеф , но на моите килограми е смешно и ми се убива ентусиазма за трениране като се сетя колко килограма съм..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fuck_Love

зимай - не взимай..

просто искам да кача малко маса (около 10 кг) за да мога да си тренирам спокойно ,защото в момента си тренирам -направил съм релеф , но на моите килограми е смешно и ми се убива ентусиазма за трениране като се сетя колко килограма съм..
    Е да малко маса искал пича,само + 10 кг,дето може и да ги качваш над 1 година с добре изчислен хранителен режим,за да може да качиш колкото може повече мускулна маса,иначе ако е за да качваш мазно работата е много лесна

Супер фен
    Ами преди 2-3 години беше много популярен един насипен протеин ПИККО. Не помня какъв беше,испански или белгийски и нещо подобно. Момчетата от бибитайма си вземаха по цял чувал и после го деляха помежду си. Ама не знам сега какво стана,внасят ли го още.Смяташе се,че е изгоден със добро,задоволително качество.

Изобщо,ако искаш да заякнеш и станеш корав,трябва да четеш http://www.bb-team.org/forums а може и да се регистрираш там. Ще получиш отговори от най-добрите.Въпреки,че и аз имам 4 години в залата. Но стрийт не съм опитвал досега.

Мега фен
    Айде сега най-добрите баш,да не е ..

зимай - не взимай..

Е да малко маса искал пича,само + 10 кг,дето може и да ги качваш над 1 година с добре изчислен хранителен режим,за да може да качиш колкото може повече мускулна маса,иначе ако е за да качваш мазно работата е много лесна

вие ептен' за мезе ме взехте.Почнете ся и да се карате в кой форум са по 'нацепени' и темата може да се заключи без да ми се изясни нищо ..
    1 година за 10 килограма ? ми се струва абсурдно извинявай -виждам че наистина разбираш ама баш' пък година?

Мега фен
    Я вземи питай тук някои хора с повечко годинки опит да ти кажат,ако е мускулна маса може да отнеме и повече от година! 2-3 години

Я вземи питай тук някои хора с повечко годинки опит да ти кажат,ако е мускулна маса може да отнеме и повече от година! 2-3 години

килограми - а после ще се превръщат в мускули

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    от 62-77КГ за 23 месеца - лапал съм 1 цикъл креатин монохидрат .... без креатина кажи речи Аго Вирус е ПРАВ!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище

такъв филм още не е заснет ... както кръвта вода не става, така и мазнините мускули не стават!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен
    Мазнините не се превръщат в мускули и тук Вирусът е прав за много неща. Технологията е такава,качваш първо обща маса (мускули+мазнини).Накрая изчистваш мазнините и остават само мускулите почти без загуба. Смята се,че мускулна маса се натрупва бавно.

Може и повече време да отнеме отколкото при firstdiesel, защото доколкото знам е доста сериозен в тренировките си и е в зала. Дали ще качиш 10-15-124124 кг със мазнините, ако крайната ти цел е +10кг мускулна маса, ще ти трябва търпение.

Пък и в този момент може би е удачно да кажеш една-две приказки за хранителните ти навици, за да не се окаже, че ще хвърлиш парите си на вятъра. Може на по-късен етап да се ориентираш към ВСАА, креатин моно, пепсин или нещо друго, които с по-различна цел да ги вкарваш в режима си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Може и повече време да отнеме отколкото при firstdiesel, защото доколкото знам е доста сериозен в тренировките си и е в зала. Дали ще качиш 10-15-124124 кг със мазнините, ако крайната ти цел е +10кг мускулна маса, ще ти трябва търпение.

Пък и в този момент може би е удачно да кажеш една-две приказки за хранителните ти навици, за да не се окаже, че ще хвърлиш парите си на вятъра. Може на по-късен етап да се ориентираш към ВСАА, креатин моно, пепсин или нещо друго, които с по-различна цел да ги вкарваш в режима си.
    хранителни навици нямам - защото пушех 2 години и през това време нямах такъв апетит. Не съм пушил от 2 седмици (кажи речи) и ям всичко що видя в нас

Аз пуша от година и нещо, но все пак гледам отвреме-навреме какво и кога ям (стига да не съм свършил парите и да не съм в сесия). Както и да е, това за което питаш, се наричат хранителни ДОБАВКИ. Трябва да имаш хранене, към което да ги добавиш. Мисля, че имаш по-наболял проблем от дилемата за протеините.

Град
    село Горно надолнище
    хранителни навици нямам - защото пушех 2 години и през това време нямах такъв апетит. Не съм пушил от 2 седмици (кажи речи) и ям всичко що видя в нас
    то не е до многото ядене, а до правилното
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аз пуша от година и нещо, но все пак гледам отвреме-навреме какво и кога ям (стига да не съм свършил парите и да не съм в сесия). Както и да е, това за което питаш, се наричат хранителни ДОБАВКИ. Трябва да имаш хранене, към което да ги добавиш. Мисля, че имаш по-наболял проблем от дилемата за протеините.
    хранителните добавки не са ли креатин,протеин и там мулти витамини?

нз нз предлагайте нещо ,че направо се садвам

Мега фен
    Хранителни добавки има много , събери повече пари,защото 35 лева до никъде!

Доста неща попадат в категория хранителни добавки - хранителни белтъци, въглехидрати, мазнини, витамини, храносмилателни и други ензими, минерали и разни микроелементи, сигурно и други.

Предлагам ти да си потърсиш хранителен режим за качване на мускулна маса. С повече хранения на ден, с достатъчно количество белтъчини и въглехидрати, правилно разпределени през деня и най-вече приложим (да не наложат нещо друго родителските тела). Тук по-скоро ще се навият хората да изкоментират изготвен режим, никой не би писал от-до. Мисля, че е удачно да се разровиш за някое ВВД, по което да задаваш въпроси. Добавките могат да се коментират чак след това.

понеже вие нищо конкретно не ми казахте мисля да ползвам
    http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=3293 тези съвети ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си