.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: хелп

хелп

16 години 55 килограма

няколко съвета за напълняване/покачване на мускулната маса?

Здраво ядене, много въглехидрати и протеини. Ако си от по-капризните си вземи протеин ( препоръчвам на Phd Pharma Whey ).Ако искаш да качиш бързо си вземи гайнер ( разликата между протеина и гайнера е че гайнера има повече въглехидрати и по-малко протеин а протеина има повече протеин и по-малко въглехидрати, но от гайнера може да замазнееш повече а от протеина може да качиш повече мускулна маса от колкото маса ). Мисля че това отговаря на въпроса ти?

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Здраво ядене, много въглехидрати и протеини. Ако си от по-капризните си вземи протеин ( препоръчвам на Phd Pharma Whey ).Ако искаш да качиш бързо си вземи гайнер ( разликата между протеина и гайнера е че гайнера има повече въглехидрати и по-малко протеин а протеина има повече протеин и по-малко въглехидрати, но от гайнера може да замазнееш повече а от протеина може да качиш повече мускулна маса от колкото маса ). Мисля че това отговаря на въпроса ти?

aко започна да взимам протеин и кача мускулна маса -окей супер !
    но ако изведнъж спра да взимам протеин ще се върна ли на началните си килограми?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Fuck_Love

но ако изведнъж спра да взимам протеин ще се върна ли на началните си килограми?
    Това е като да питаш: Като ям пилешко месо ще кача килограми, ако спра да ям пилешко, ще сваля ли?

Няма да ги свалиш, стига да продължиш да си се храниш след това. Протеинът не е от напомпващия тип добавки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho

Това е като да питаш: Като ям пилешко месо ще кача килограми, ако спра да ям пилешко, ще сваля ли?

Няма да ги свалиш, стига да продължиш да си се храниш след това. Протеинът не е от напомпващия тип добавки.
    аха мерси това исках да зная

а с каква хранителна програма да го комбинирам този протеин?

Супер фен
    Обаче за момче ли става въпрос или момиче? И колко е ръста? Защото някой 155-165 см,може да е дебел.А друг висок 185-190 в случая е много слаб на същите килограми.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Обаче за момче ли става въпрос или момиче. И колко е ръста.Защото някой 155-165 см,може да е дебел.А друг висок 185-190 в случая е много слаб на същите килограми.

момче - ръст 173

ако бях дебел едва ли щях да пускам тема за покачване на теглото и мускулната маса

Супер фен
    момче - ръст 173
    А нещо спортува ли това момче? Някъв спорт или фитнес? (има мнение на мнозина тук,че фитнесът не е спорт и следователно трябва да питам отделно дали спортува или ходи на фитнес )

Супер фен
    Може и да свали,ако яденето след това не му е на 6

момче - ръст 173
    А нещо спортува ли това момче? Някъв спорт или фитнес? (има мнение на мнозина тук,че фитнесът не е спорт и следователно трябва да питам отделно дали спортува или ходи на фитнес )
    ходя на лостове и то отдавна,тренирал съм баскетбол също.

Мега фен Аватара на Chacho
    Някакви витамини примерно. И не разчитай на протеина да те направи мистър мускул, храненето и тренировките са с най-голяма тежест.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Някакви витамини примерно. И не разчитай на протеина да те направи мистър мускул, храненето и тренировките са с най-голяма тежест.
    естествено, не съм си го и помислял това.

просто се чудя с какво да го комбинирам за да има ефект

Супер фен
    Ами вземи си 1 гейнър и ходи на лостовете минимум през ден,може и през два в които повече релаксирай и не се движи много.

Номерът за трупане на мускулна маса е:натоварване-пауза (почивка) -натоварване-почивка и т.н.

Ами вземи си 1 гейнър и ходи на лостовете минимум през ден,може и през два в които повече релаксирай и не се движи много.

Номерът за трупане на мускулна маса е:натоварване-пауза (почивка) -натоварване-почивка и т.н.

1)aха сега ще ми последва същият въпрос гейнъра се комбинира със..?

2) и на какви цени варира този гейнъра?

Супер фен
    1)aха сега ще ми последва същият въпрос гейнъра се комбинира със..?

2) и на какви цени варира този гейнъра?
    1) Ами по принцип се комбинира много добре с креатин,но той е вреден за 16-годишни.Тъй че може да се комбинира с малко витамини или малко аминокиселини. А най добре да се комбинира със здраво ядене. Да знаеш,че добавките не правят чудеса,когато храненето не е добро.

2)Ами като започнеш от българския гейнър на Нутрим (когото мнозина го хулят) по 8 лв и стигнеш до американските по 100-200 лева.Цената зависи и от количеството.

кое е по добре гейнър или протеин?

Супер фен
    Зависи от ситуацията. За бързо качване на килограми+тежки тренировки в зала е гейнъра.Особено когато ядеш малко въглехидратни храни. От него се взема по повече и бързо свършва.

За продължително и бавно качване+ по-леки тренировки,стриийтфитнес,ф утбол в махлата или баскет,може протеинът да бъде по-изгоден.Взема се по-малко и стига за повече време.В него няма въглехидрати и се качва максимално чиста мускулна маса.

Зависи от ситуацията. За бързо качване на килограми+тежки тренировки в зала е гейнъра.Особено когато ядеш малко въглехидратни храни. От него се взема по повече и бързо свършва.

За продължително и бавно качване+ по-леки тренировки,стриийтфитнес,ф утбол в махлата или баскет,може протеинът да бъде по-изгоден.Взема се по-малко и стига за повече време.В него няма въглехидрати и се качва максимално чиста мускулна маса.

идеята за протеин повече ми помага защото съм "лостаджия" и на зала съм ходил веднъж.

но под със какво се комбинира нямах предвид с други химии ,а със какви храни се комбинира протеина

Супер фен
    но под със какво се комбинира нямах предвид с други химии ,а със какви храни се комбинира протеина
    Ами добре е да се комбинира с малко въглехидратни храни: плодове, други храни-ориз,картофи.Въглехидратит е дават енергия за тренировките,а протеинът-градивен материал за мускулите.

Добре е до 1/2 час след тренировка да се вземе протеин,а до час да се хапне здраво храна с месо или яйца. В почивни дни без тренировки,протеинът се взема между храненията.Дневната доза се разделя на няколко части и се взема между яденетата.

Ами добре е да се комбинира с малко въглехидратни храни: плодове, други храни-ориз,картофи.Въглехидратит е дават енергия за тренировките,а протеинът-градивен материал за мускулите.

Добре е до 1/2 час след тренировка да се вземе протеин,а до час да се хапне здраво храна с месо или яйца. В почивни дни без тренировки,протеинът се взема между храненията.Дневната доза се разделя на няколко части и се взема между яденетата.

а какво мислите за http://www.izgorimazninite.com/file/PROMIX/571 ? при положение ,че съм на 16години ръст 173 и 55 кг ?

Супер фен
    Ами,трудно е да ти кажа нещо конкретно.Понеже досега не съм го вземал.Можеш да опиташ.Суроватъчния протеин е много добре.Казеинът-съшо.Бавен протеин е и става за вземане преди лягане.За съставката соев протеин има различни противоречиви мнения.Някои го хвалят,други го отричат.Давал малко повече газове и имал фитоестрогени,но няма нищо доказано.

Ами,трудно е да ти кажа нещо конкретно.Понеже досега не съм го вземал.Можеш да опиташ.Суроватъчния протеин е много добре.Казеинът-съшо.Бавен протеин е и става за вземане преди лягане.За съставката соев протеин има различни противоречиви мнения.Някои го хвалят,други го отричат.Давал малко повече газове и имал фитоестрогени,но няма нищо доказано.

в момента разполагам със 35 лв отделени за протеин

ако можеш да ми дадеш някакъв линк (ако поръчваш от интернет де)

Супер фен
    При всички случаи трябва да се информираш колко ще ти струва доставката,която се заплаща отделно. Можеш да разгледаш също и тоя сайт,който е един от най-големите доставчици.Гледай грамажите и цените и сравнявай кое ти е изгодно.И от кой сайт да вземеш нещо. http://www.silabg.com/ Ето и други http://www.healthstore.bg/
    http://fitness1.bg/ http://redis.bg/index.php

Град
    София
    За какво препоръчвате на човек,който няма изградени хранителни навици добавки не мога да разбера...Оправи си храненето,виж как ще вървиш първите 4-5месеца и тогава взимай добавки.Още не си започнал да тренираш веднага скочи на добавки и "химий"...Тези пари вместо да ги дадеш за добавки,вземи си купи няколко кила месо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си