.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Спя прекалено много и започнах да кашлям..

Здравейте,започнах да кашлям,помислих,че просто е някакъв вирус или не знам ..Но от веднъж както ставах към 11:00 някъде (дори и да лягам в 2-3) започнах да ставам в 1-2 .. Онзи ден се прибрах към 1 и половина вечерта ,початих малко,поиграх нещо,прегледах форума стана 2 и нещо и си легнах.На другия ден се събудих в 16:30 :О .. Майка ми всеки ден ме буди към 13:00 да ми каже "стига си спал" ама ако не е тя сигурно ще откарам и до доста по късно .. В смисъл винаги,когато сме във ваканция си лягам 1-2-3 ,просто щото не ми се спи..а сега изведнъж почнах така..Дали ми няма нещо или просто съм се преуморил ?
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    "Заглавие: Спя прекалено много и започнах да кашлям.."
    Първоначално, като видях заглавието си помислих, че докато спиш се давиш със слюнка и кашляш, но вече се поуспокоих.Колкото до въпросът ти-не е лошо да се спи дълго, но факт е, че колкото по-дълго спиш, толкова повече ще ти се спи!Спинкай си, но гледай да "не си проспиш" живота, защото ще е жалко.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Хората които си увеличават нощния сън на 9 или повече часа се подлагат на висок риск от смъртност...Внимавай !!! Започни да обмисляш навиците си на спане по-внимателно .... Защото прекаленото спане е 2 пъти по опасно от недоспиването ! Може би кашлянето ти се дължи на това ...

Оле това е много лошо, защото тези симптоми ми напомнят много на първоначалните за СПИН. Ама не се притеснявай.
    Отговори ми на тези въпроси
    На колко си?
    Харесваш ли дъжд?
    Предразположен ли си на летните вируси?
    Гей ли си?

Град
    Там някъде..
    Цитирай Първоначално написано от ivan50
    Оле това е много лошо, защото тези симптоми ми напомнят много на първоначалните за СПИН. Ама не се притеснявай.
    На колко си?
    Харесваш ли дъжд?
    Гей ли си?
    LULZ ! Аз спя по 8-9 понякога и 10 ,дори се е случвало по 12ч. и съм на 14 и харесвам дъжда ,за летните вируси не знам ,ама не съм гей...Егати въпросите лолз.....

PS: Лично аз нямам проблеми с повечкото спане ,щото когато съм на училище ,често спя по 7 или 6 часа и ваканциите ми идват добре ,не знам пичовете по-нагоре дали са прави ,че било опасно ,но това с кашлянето не се връзва със спането..

Най-обичам а легна в 3 и да стана в 3.
    Не мисля, че ти има нещо, но все пак се консултирай с лекар

Просто още нямаш достатъчно глупости на главата и аз преди 2-3 години спях до 3 часа ама сега в 9 ме хващат лудите и немога лежа повече.
    The time's for sobieski

Спането е здравословно, а доколкото кашлянето не мисля, че е от това - може да е от милиард други неща ..

Супер фен Аватара на badsector
    Направи си режим на живот. Потърси инфо за сънна булимия. Сънят е най-качествен между 22 и 00 часа. Спортувай и се храни правилно.

Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от ivan50
    На колко си?
    Харесваш ли дъжд?
    Гей ли си?
    Последният въпрос.
    “Never sneak up on a vampire.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си