.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Чела съм, че ти казвали: "Време е да те отведем ". А пък естествено е да те убият, няма да си пиете кафето заедно
    Иначе естествено са измислени... още повече, ако има такова дете, едва ли ще се снима и ще разпространява снимката...

Голям фен Аватара на Mirage3
    Снимките са правени на Фотошоп, много ясно. Нали хората трябва да добият представа как изглеждат.
    LambOfGod Не чети българските истории, то нали знаеш, че ги украсяват много.
    http://extraordinaryintelligence.com...ack-eyed-kids/
    Четете и коментарите.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Да бе, и някакво чернооко дете призрак ще тръгне да се снима? Възможно е да ги има, но аз си оставам скептичен. Не вярвам, докато не ги видя. Дано и да не става скоро
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Да бе, и някакво чернооко дете призрак ще тръгне да се снима? Възможно е да ги има, но аз си оставам скептичен. Не вярвам, докато не ги видя. Дано и да не става скоро
    Не си го пожелавай. Има и по-лоши случаи.

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44
    Темата е интересна,ще я следя.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    California.*
    Вероятно не сте чували за чернооките деца. Има малко известни случаи, но благодарение на интернет, броят им нараства. Хора описват срещите си с тях като странни и плашещи.
    Историите почти винаги започват с позвъняване на вратата. Едно или няколко деца позвъняват на вратата на жертвата и молят за помощ. Искат да използват тоалетната, да се обадят по телефона или измислят нещо друго. Молят да влязат, но собствениците никога не ги пускат, поради необяснимо чувство на ужас, което ги обхваща. Може би това се дължи на черните им очи, а може би е заради това, че според някои очевидци, лицата им изглеждали размазани и неясни. Друг очевидец разказва, че чернооките деца се появявали пред къщата му, но когато извикал полиция, те изчезнали. От тогава започнал да ги среща из града, сякаш го следели. Криели се зад дърветата и го зяпали втренчено.
    В един от случаите човекът ги пуснал в къщата си. Те искали да използват тоалетната и телефона, но когато влезли, мъжът видял черните им очи и изпитал чувството на ужас. Чернооките деца се приближили до него и му казали, че са дошли да го отведат.
    “Never sneak up on a vampire.”

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Чела съм, че ти казвали: "Време е да те отведем ". А пък естествено е да те убият, няма да си пиете кафето заедно
    Иначе естествено са измислени... още повече, ако има такова дете, едва ли ще се снима и ще разпространява снимката...
    Добре де, ако те убиват как тогава тези които са ги пускали после са разказвали истории за тях .

А за детето на снимката е ясно, че е с фотошоп, но все пак трябва да добием някаква представа какво се има предвид. Все пак може да се разбере, че само зениците са им черни .

Много интересна тема!! Браво!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен
    Вие сериозно ли? А за дама Пика няма ли да споменете?
    Хахахахах, деца с черни очи... Мда, това са индивиди, които се появяват от нищото и цял живот си остават деца (с черни очи!!!), никога не порастват и ходят да плашат хората по домовете им. How profound.

Да! Съвсем сериозно !!
    Трябва ли все някой да вземе да спами по темите?!! Като не вярваш не чети и това е!

Моят сайт!

Тази тема вече съвсем умря!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Скоро четох за призрачните градове. Това не е мистерия, но е интересно. Примерно Pripyat в Украйна и Wittenoom в Австралия. Първият е евакуиран заради ядрената катастрофа в Чернобил, а във втория са открили asbestos. Не знам какво е това. Всъщност в Wittenoom има 8 души
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ttenoom_WA.JPG
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...c_Holidays.JPG

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Скоро четох за призрачните градове. Това не е мистерия, но е интересно. Примерно Pripyat в Украйна и Wittenoom в Австралия. Първият е евакуиран заради ядрената катастрофа в Чернобил, а във втория са открили asbestos. Не знам какво е това. Всъщност в Wittenoom има 8 души
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ttenoom_WA.JPG
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...c_Holidays.JPG
    asbestos e някакъв камък :d
    А за духове тук има интересни неща. Някой истории са абсолютно измислени, но други са истински:
    http://ihateyoubecauseiloveyou.webno...shni-istorii-/

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си