.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84

Тема: Класът Ви

Голям фен Аватара на shutUp
    ми има три кокошки, на които единственото им занимание е да се кискат и простеят.. повярвайте ми. И също така, за разкош, трима пълни идиоти.. С изключение на тях, с другите си се рабираме.
    Не сме задружни, никога не сме били.

Мега фен Аватара на ameli
    В началото си мислех, че имам страхотен клас. Уви, много съм грешала. Разбирам се с всички момчета и с 3-4 момичета имам за приятелки. Останалите са толкова долни и подмолни, че нямате си представа даже Едното момиче се има за божество, мисли се за най-най, а аз и се опълчих веднъж и моментално станах смъртния и враг. Сега се опитва да наговаря останалите срещу мен, ама като вижда, че не и се получава, още повече ме намразва. А още 5-6 момичета от класа се водят по нея, никога нямат собствено мнение, държат се като нея, винаги се съгласяват .. ужасна работа.. на тая ще и тегля боя скоро да не се занимава с мене повече, че ми писна

Супер фен Аватара на nymphadora

Re: Класът Ви

Харесвам го горе-долу.Нямам си проблеми с никой,но пък има някои хора,които са бая залупени .Но пък има и такива,които много ме радват.

Бих ли го заменила-Не,няма смисъл.

Задружни ли сме-Абсолютно не

Попринцип си общувам повече с момчетата.От момичетата само 2-3 са тези,с които ми е забавно.

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Супер много си го харесвам задружни сме, от тази година сме в един клас и още в началото си много допаднахме. Но както във всеки клас имаме 2 лигли,които през цялото време се кискат и лигавят, но доколкото разбрах едната се мести в друг град и всички сме много щастливи. Класната ни е общо взето строга, но пък винаги ни е помагала за всичко. Събираме се почти винаги целия клас с изключение на 1-2, които винаги са недоразбрали. С няколко думи ние сме задружни, готини и си ги обичам всичките.
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Емии .. не бих го заменила за друг. Всички сме печени, само трябва да станем малко по-задружни.

Повече от фен
    да браат много си го обичам . тази изминала година бях с нов клас и страшно ги обикнах не си представях да ги напусна но ето че и тва става
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Класът ми е доста зле...всички сме на групи,постоянно стават някакви филми,абе изобщо..пука ми точно за двама човека..

Град
    София
    Не го харесвам особено,но кво да се прави...Разбирам се добре точно с 2-3ма души.Изобщо не сме задружи,непрекъснато се делим,някви интриги групички и всякви подобни простотии стават...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Да, харесвам си класа. Не бих се преместила за нищо на земята честно казано.
    Понякога ми иде хич да не бях влизала в тази паралелка с тези хора, но иначе по принцип ги харесвам
    Много сме задружни, по-голямата част де.
    Винаги във всеки клас ги има онези 5-6 аутсайдера, които са супер задръстени или просто се правят на интересни. Има и 2-3 които не понасям, но това е друга тема.
    Като цяло - много добър клас.

Аз съм в един и същи клас от както почнах даскало (6 години). Никога момичета и момчета не сме били задружни. Обиждаме се, клюкарим се, делим се на групички. Дано в 7 клас да сме по-задружни.

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Класа ни не беше добър.Какво удоволствие ме сполетя след като чух,че нашите са ми взели отпускното от старото училище.Само ставаха някакви дързост и красоти в клас.Групички,обиди,Ама понякога беше голям смях.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Фалшиви,лицемерни и безинтересни.
    Говоря си с тях колкото да убивам време през междучасията.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Не съм очарована от тях,не знам дали обаче бих го сменила,защото кой знае другия какъв ще излезе.Предишния ми клас също не беше кой знае какво,този пак така..
    Разделени сме на групи,не сме кой знае колко задружни.С удоволствие бих премахнала няколко човека!
    + много подмазвачи,много клюкари , яко си говорат зад гърба и са задръжни само,когато правят мизерий , за сичко се портят .

Има само 1 момиче,което уважам и двете си движим .
    И ДА БИХ ГО СМЕНИЛА, В МОМЕНТА РАБОТЯ ПО ?
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на xoxi
    Ставаме.
    Супер разбрани и свестни хора.
    Но аз ги приемам просто като хората, с които трябва да прекарвам по 6-7 часа на ден. Все ми е едно дали ще сменям класа или не.
    Не горя от желание да ги опознавам. Честно казано има хора от класа, с които още 1 дума не сме си разменили, нищо че вече 3та година сме заедно.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    К*рви, подмазвачки, използвачи и натегачи
    Кой най-много ми харесва ли? АЗ:
    Забавна, интелигентна и здраво стъпила на земята
    Единак.

.. DaKid ..

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    К*рви, подмазвачки, използвачи и натегачи
    Кой най-много ми харесва ли? АЗ:
    Забавна, интелигентна и здраво стъпила на земята
    Единак.
    +1.Хората от моя измислен ''клас ''ме мислят за '' различна'' и ''скучна'', само защото съм малко по-затворена от останалите,но само губят от това.
    Не заслужават да се пише нито ред за тях.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Супер фен Аватара на fuckme
    не съм се запознала с новия ми клас, но стария бяхме горе-долу задружни, всички се разбирахме, но имаше много детско разеляне на момчета и момичета, което ме вбесява
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

обожавам стария ми клас,толкова хубави моменти съм имала с тях,толкова съм се смяла,всички бяхме много задружни и много се обичахме.Адски много ще ми липсват ;[ ми за новия не знам ще го видим септември..надявам се да са пекани и да няма много кавги

Сега ще съм с нов клас и не знам ....Но от миналия направо исках да избягам 7 години само деления никога не станахме задружни .... Направо завиждах на другите класове Не знам защо стана така ....

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не си харесвах предишния клас-деляхме се на групи,имаше много интриги...Въпреки че няма вече да сме заедно,така като завършихме тази година,те не ми липсват ... Не обичам да съм сред такива хора,каквито са те.Радвам се ,че няма да ги виждам..

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Ми аз моя клас го мразех (10 човека по-точно), те мразеха мен!! Наложи се да се преместя, на есен ще видим, дано е за хубаво ... но бяха злобен клас - завиждаха си като не знам какво, заяждаха се и постоянно се бъзикаха с неща, които не са смешни - големи лапета Повечето класове в България са от такива лапенца дето се правят на кифли, тежкари, умници и т.н.
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Плевен
    Не,отвратителен е! Има 4-5 свестни момичета, иначе другите са некви супер лилгли и фръцли. А момчетата още си играят с колички
    Отцепила съм се и се движа само с мойта компанийка,ако не бяха те не знам как щях да издържам.
    Никак не сме задружни. А и на класната не и пука мн за нас
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Супер фен Аватара на zero

Re: Класът Ви

Миии да кажем, че 6-7 човека стават ... от които не се знае колко ще останат, което е лошо
    >> Иначе не ме ебе за класа, не ме е боляло и за предния пълните льохмани ! Не моат се организират да направят едно запиване, да не говорим за дискотека хаууяхуахууаххуя
    >> Иначее класът ми от 1ви до 8ми е най-леш ее там си беше филма човече то истории то преживявания, чеее като ми разправят някой път - направо съм ги забравил :Д ии сега редовно се събираме !!!
    Вече 6ста година почва иии си се събираме постоянно, държим се здраво и задружно, колкото и да е !!

Повече от фен Аватара на ggb
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Не си харесвах предишния клас-деляхме се на групи,имаше много интриги...Въпреки че няма вече да сме заедно,така като завършихме тази година,те не ми липсват ... Не обичам да съм сред такива хора,каквито са те.Радвам се ,че няма да ги виждам..
    Сякаш описваш моя клас.
    at least it was before i fucked everything up

Много си обичам стария клас!!! Сега малко последната година имаше кавги, някои се бяха отделили.. но накрая всичко се оправи. Е, има хора, които не харесвам, но като цяло си бяхме много добър клас и много ще ми липсватт... На есен ново училище, нов клас .. ще видим как ще бъде
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си