- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Класът Ви
ми има три кокошки, на които единственото им занимание е да се кискат и простеят.. повярвайте ми. И също така, за разкош, трима пълни идиоти.. С изключение на тях, с другите си се рабираме.
Не сме задружни, никога не сме били.
В началото си мислех, че имам страхотен клас. Уви, много съм грешала. Разбирам се с всички момчета и с 3-4 момичета имам за приятелки. Останалите са толкова долни и подмолни, че нямате си представа дажеЕдното момиче се има за божество, мисли се за най-най, а аз и се опълчих веднъж и моментално станах смъртния и враг. Сега се опитва да наговаря останалите срещу мен, ама като вижда, че не и се получава, още повече ме намразва. А още 5-6 момичета от класа се водят по нея, никога нямат собствено мнение, държат се като нея, винаги се съгласяват .. ужасна работа.. на тая ще и тегля боя скоро да не се занимава с мене повече, че ми писна
![]()
Харесвам го горе-долу.Нямам си проблеми с никой,но пък има някои хора,които са бая залупени.Но пък има и такива,които много ме радват.
Бих ли го заменила-Не,няма смисъл.
Задружни ли сме-Абсолютно не
Попринцип си общувам повече с момчетата.От момичетата само 2-3 са тези,с които ми е забавно.
Супер много си го харесвам задружни сме, от тази година сме в един клас и още в началото си много допаднахме. Но както във всеки клас имаме 2 лигли,които през цялото време се кискат и лигавят, но доколкото разбрах едната се мести в друг град и всички сме много щастливи. Класната ни е общо взето строга, но пък винаги ни е помагала за всичко. Събираме се почти винаги целия клас с изключение на 1-2, които винаги са недоразбрали. С няколко думи ние сме задружни, готини и си ги обичам всичките.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Емии .. не бих го заменила за друг. Всички сме печени, само трябва да станем малко по-задружни.
да браат много си го обичам . тази изминала година бях с нов клас и страшно ги обикнах не си представях да ги напусна но ето че и тва става![]()
![]()
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Класът ми е доста зле...всички сме на групи,постоянно стават някакви филми,абе изобщо..пука ми точно за двама човека..
Не го харесвам особено,но кво да се прави...Разбирам се добре точно с 2-3ма души.Изобщо не сме задружи,непрекъснато се делим,някви интриги групички и всякви подобни простотии стават...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да, харесвам си класа. Не бих се преместила за нищо на земята честно казано.
Понякога ми иде хич да не бях влизала в тази паралелка с тези хора, но иначе по принцип ги харесвам![]()
Много сме задружни, по-голямата част де.
Винаги във всеки клас ги има онези 5-6 аутсайдера, които са супер задръстени или просто се правят на интересни. Има и 2-3 които не понасям, но това е друга тема.![]()
Като цяло - много добър клас.![]()
Аз съм в един и същи клас от както почнах даскало (6 години). Никога момичета и момчета не сме били задружни. Обиждаме се, клюкарим се, делим се на групички. Дано в 7 клас да сме по-задружни.
Класа ни не беше добър.Какво удоволствие ме сполетя след като чух,че нашите са ми взели отпускното от старото училище.Само ставаха някакви дързост и красоти в клас.Групички,обиди,Ама понякога беше голям смях.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Фалшиви,лицемерни и безинтересни.
Говоря си с тях колкото да убивам време през междучасията.
+ много подмазвачи,много клюкари , яко си говорат зад гърба и са задръжни само,когато правят мизерий , за сичко се портят .Първоначално написано от Colouring
Има само 1 момиче,което уважам и двете си движим .
И ДА БИХ ГО СМЕНИЛА, В МОМЕНТА РАБОТЯ ПО ?
ла-ла-ла
Ставаме.
Супер разбрани и свестни хора.
Но аз ги приемам просто като хората, с които трябва да прекарвам по 6-7 часа на ден. Все ми е едно дали ще сменям класа или не.
Не горя от желание да ги опознавам. Честно казано има хора от класа, с които още 1 дума не сме си разменили, нищо че вече 3та година сме заедно.
И спря да се върти за миг земята..
К*рви, подмазвачки, използвачи и натегачи![]()
Кой най-много ми харесва ли? АЗ:
Забавна, интелигентна и здраво стъпила на земята![]()
Единак.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
+1.Хората от моя измислен ''клас ''ме мислят за '' различна'' и ''скучна'', само защото съм малко по-затворена от останалите,но само губят от това.Първоначално написано от Missmarch
Не заслужават да се пише нито ред за тях.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
не съм се запознала с новия ми клас, но стария бяхме горе-долу задружни, всички се разбирахме, но имаше много детско разеляне на момчета и момичета, което ме вбесява![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
обожавам стария ми клас,толкова хубави моменти съм имала с тях,толкова съм се смяла,всички бяхме много задружни и много се обичахме.Адски много ще ми липсват ;[ ми за новия не знам ще го видим септември..надявам се да са пекани и да няма много кавги![]()
Сега ще съм с нов клас и не знам ....Но от миналия направо исках да избягам 7 години само деления никога не станахме задружни .... Направо завиждах на другите класовеНе знам защо стана така ....
![]()
Не си харесвах предишния клас-деляхме се на групи,имаше много интриги...Въпреки че няма вече да сме заедно,така като завършихме тази година,те не ми липсват ... Не обичам да съм сред такива хора,каквито са те.Радвам се ,че няма да ги виждам..
Ми аз моя клас го мразех (10 човека по-точно), те мразеха мен!! Наложи се да се преместя, на есен ще видим, дано е за хубаво ... но бяха злобен клас - завиждаха си като не знам какво, заяждаха се и постоянно се бъзикаха с неща, които не са смешни - големи лапетаПовечето класове в България са от такива лапенца дето се правят на кифли, тежкари, умници и т.н.
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Не,отвратителен е! Има 4-5 свестни момичета, иначе другите са некви супер лилгли и фръцли. А момчетата още си играят с колички
Отцепила съм се и се движа само с мойта компанийка,ако не бяха те не знам как щях да издържам.
Никак не сме задружни. А и на класната не и пука мн за нас![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Миии да кажем, че 6-7 човека стават ... от които не се знае колко ще останат, което е лошо
>> Иначе не ме ебе за класа, не ме е боляло и за преднияпълните льохмани ! Не моат се организират да направят едно запиване, да не говорим за дискотека хаууяхуахууаххуя
>> Иначее класът ми от 1ви до 8ми е най-лешее там си беше филма човече
то истории то преживявания, чеее като ми разправят някой път - направо съм ги забравил :Д ии сега редовно се събираме !!!
Вече 6ста година почва иии си се събираме постоянно, държим се здраво и задружно, колкото и да е !!![]()
Сякаш описваш моя клас.Първоначално написано от sladkalady
at least it was before i fucked everything up
Много си обичам стария клас!!! Сега малко последната година имаше кавги, някои се бяха отделили.. но накрая всичко се оправи. Е, има хора, които не харесвам, но като цяло си бяхме много добър клас и много ще ми липсватт...На есен ново училище, нов клас .. ще видим как ще бъде
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()