.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Тема: Класът Ви

Guest
    харесвам-го-за-разлика-от-миналия.Разбирам-се-с-пове4ето-но-говоря-само-с-една.
    най-особеното-моми4е-съм-в-клас-

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan
    Никак не ги харесвам. Повечето са големи надувки, има си бъдещи кифли колкото искаш, снимат си се в тоалетната всяко междучасие. Да, само щото съм по-различна почти никой не дружи с мен, даже наскоро ми казаха че съм грозна, изрод, зубър, или по-точно тъп зубар, дори и к***а. Ми да, те са толкова тъпи половината, че не знаят какво означават тея думи, ама айде, нищо не им казвам. Нямам търпение да отида в немската.
    Малко е извън темата.. Обаче кога ще идваш в немската? Иии.. кой клас по-точно?
    за 6 xD трябваше да ме пратят по-рано на даскало, по дяволите

ПТ: Все още ги мразя

Фен
    Град
    russe
    класът ми е НЕВЕРОЯТЕН!!!задружни сме..има си от всичко..: кифли..кокони..биячи..учени.. задръстени...зубъри...абеее обичам си го и мн ми липсва през ваканцията

Голям фен Аватара на pofek
    Общо взето има 6-7 човека,с които мога да говоря от моя клас,защото повечето са задръстени или си говорят за неща,които не ме интересуват...не бих си сменил класа и не сме от най-задружните.
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Досегашния ми клас беше супер уникалния. Нямаше ги ония тъпотии от сорта на клюкарства и такива глупости! Имаше само някъде десетина дето сякаш не бяха от класа ни. Но както и да е сега ще съм в ново даскало , нов клас и т.н.

Старият ми клас не беше чак толкова добър.. Ама ми липсват вече :Д Имаше много интриги и аз гледах повече с момчета да дружа А сега още не си знам класа и ще видим на 15ти. Надявам се да е готин
    Say eye.... Okay..
    Spell map...
    And say ness.
    Now say that out loud together.

Харесвам си класа, даже много. С някои сме заедно от 10 (тази ще е 11-та) години, а с други от 3, но въпреки това се разбираме. Естествено, има спорове тук-там, въобще не сме еднакви, а сме много хора, но въпреки това нещата ни се получават. Задружни сме, помагаме си и когато е нужно се защитаваме - което не допада на учителите от училището ни, понеже сме нарочени за най-"ужасния" клас. Има 2-3 които развалят нещата от време на време, но и с това се свиква. Дори през ваканциите се събираме и излизаме заедно. Абе... хубави хора са.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

(предварителни извинения за началните бръщолевини, ама трябва да си го кажа)

Класът ми...7 години бях с този клас. За 7 години бях отличник и 7 години тъпрях ужасии. Помня как на в 1 клас едно момче ме прецака и вместо да ми разстърси ръката ме събори и си ударих главата в чина(може би оттам ми идва това несдържане на нервите )
    Помня как във 2 клас със същото момче ходихме заедно след училище и един път ми даде неговия сладолед щото моя падна.
    Помня как във трети клас ми скъса една много хубава риза заради това че му бях взел шапката (не ми я скъса съзнателно де, ама си поревах малко).
    Помня как от 4ти клас всичко отиде на кино. Тогава уж харесвах едно момиче и понеже бях абсолютно първосигнално същество взех че раздухах на всички и направих голяма простотия. После ме прецакаха по скайп със измислени персонажи. Абе изобщо кофти година.
    5ти клас. Идват двама нови персонажи и ме карат да си давам домашните. Мама като разбра ми се поскара ама добре че слушах. Помня как на всяка моя 5ца в класа дет се вика имаше пиршество.
    6ти клас. Харесвах друго момиче. Бих казал нещо повече от харесвах. Писал съм и стихове. (някои от форумните по-големи фенове ме знаят). Проблемът е, че класът пак започна да се присмива. Обвиняваха ме и за връзка с възрастни хора (facepalm). И тая година я изтърпях.
    В 7ми клас теглих една майна на всичко. Само веднъж един ме беше натопил и така се изнервих, щях да му избия зъбите ако не бяха 2ма от по-близките ми съученици да ме държат. Да не ви обяснявам как се тресях, че и ме водиха при фелдшера.

Та за тези години се случиха много неща. Стигало се е многократно до физически схватки. Веднъж ми се нахвърлиха 5-6 човека кой за да ме спре, кой за да ми тегли едно круше. И все пак мисля, че иначе не бих бил такъв какъвто съм. Всеки сам да си направи извода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си