- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Класът Ви
харесвам-го-за-разлика-от-миналия.Разбирам-се-с-пове4ето-но-говоря-само-с-една.
най-особеното-моми4е-съм-в-клас-![]()
за 6 xD трябваше да ме пратят по-рано на даскало, по дяволитеПървоначално написано от RainbowGirl
ПТ: Все още ги мразя![]()
класът ми е НЕВЕРОЯТЕН!!!задружни сме..има си от всичко..: кифли..кокони..биячи..учени.. задръстени...зубъри...абеее обичам си го и мн ми липсва през ваканцията![]()
![]()
Общо взето има 6-7 човека,с които мога да говоря от моя клас,защото повечето са задръстени или си говорят за неща,които не ме интересуват...не бих си сменил класа и не сме от най-задружните.
Досегашния ми клас беше супер уникалния. Нямаше ги ония тъпотии от сорта на клюкарства и такива глупости! Имаше само някъде десетина дето сякаш не бяха от класа ни. Но както и да е сега ще съм в ново даскало , нов клас и т.н.![]()
Старият ми клас не беше чак толкова добър.. Ама ми липсват вече :Д Имаше много интриги и аз гледах повече с момчета да дружаА сега още не си знам класа и ще видим на 15ти. Надявам се да е готин
![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
Харесвам си класа, даже много. С някои сме заедно от 10 (тази ще е 11-та) години, а с други от 3, но въпреки това се разбираме. Естествено, има спорове тук-там, въобще не сме еднакви, а сме много хора, но въпреки това нещата ни се получават. Задружни сме, помагаме си и когато е нужно се защитаваме - което не допада на учителите от училището ни, понеже сме нарочени за най-"ужасния" клас. Има 2-3 които развалят нещата от време на време, но и с това се свиква. Дори през ваканциите се събираме и излизаме заедно. Абе... хубави хора са.
(предварителни извинения за началните бръщолевини, ама трябва да си го кажа)
Класът ми...7 години бях с този клас. За 7 години бях отличник и 7 години тъпрях ужасии. Помня как на в 1 клас едно момче ме прецака и вместо да ми разстърси ръката ме събори и си ударих главата в чина(може би оттам ми идва това несдържане на нервите)
Помня как във 2 клас със същото момче ходихме заедно след училище и един път ми даде неговия сладолед щото моя падна.
Помня как във трети клас ми скъса една много хубава риза заради това че му бях взел шапката (не ми я скъса съзнателно де, ама си поревах малко).
Помня как от 4ти клас всичко отиде на кино. Тогава уж харесвах едно момиче и понеже бях абсолютно първосигнално същество взех че раздухах на всички и направих голяма простотия. После ме прецакаха по скайп със измислени персонажи. Абе изобщо кофти година.
5ти клас. Идват двама нови персонажи и ме карат да си давам домашните. Мама като разбра ми се поскара ама добре че слушах. Помня как на всяка моя 5ца в класа дет се вика имаше пиршество.
6ти клас. Харесвах друго момиче. Бих казал нещо повече от харесвах. Писал съм и стихове. (някои от форумните по-големи фенове ме знаят). Проблемът е, че класът пак започна да се присмива. Обвиняваха ме и за връзка с възрастни хора (facepalm). И тая година я изтърпях.
В 7ми клас теглих една майна на всичко. Само веднъж един ме беше натопил и така се изнервих, щях да му избия зъбите ако не бяха 2ма от по-близките ми съученици да ме държат. Да не ви обяснявам как се тресях, че и ме водиха при фелдшера.
Та за тези години се случиха много неща. Стигало се е многократно до физически схватки. Веднъж ми се нахвърлиха 5-6 човека кой за да ме спре, кой за да ми тегли едно круше. И все пак мисля, че иначе не бих бил такъв какъвто съм. Всеки сам да си направи извода.![]()