.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Тема: Класът Ви

Супер фен Аватара на Transform

Класът Ви

Разкажете за класа си,харесвате ли го,бихте ли го заменили или не можете да се представите в друг клас ,задружни ли сте и т.н.?

Аз лично харесвам 7-8 човека ,иначе в очите на другите сме много задружни,но въсщност не е така

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Re: Класът Ви

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Разкажете за класа си,харесвате ли го,бихте ли го заменили или не можете да се представите в друг клас ,задружни ли сте и т.н.?

Аз лично харесвам 7-8 човека ,иначе в очите на другите сме много задружни,но въсщност не е така
    Не,не го харесвам.Всички се разделят на групички,карат се и много клюкарят. Ш

Аз много си обичам стария клас...незнам какво ще правя с нови хора супер странно ще,е по някога имахме конфликти но почти през цялото време бяхме заедно...е не си сподялхме с всички,но бях супер якия клас...много ще ми липсват лудорийте ни ние бяхме малък клас за това може би сме били такива...(15 души)
    i just wanna make you sweat :P :P :P

От 2 години съм в този клас и не си го харесвам, честно казано.. не че се караме, просто не сме задружни, а старият ми клас ми липсва толкова много, че
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Супер фен Аватара на slicky

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от Transform

Не,не го харесвам.Всички се разделят на групички,карат се и много клюкарят. Ш
    +1

въобще не бих го сменил с удоволствие

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да се каже,че си го харесвам. В началото на годината съжалявах,че съм с тях,но към края на годината супер много се сближихме с някои хора.. Не знам. Естествено,че не всички ми допадат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Ами честно казано изобщо не си обичах класа.Нивото беше страшно ниско, много малко бяха хората, на които държах,бяхме адски незадружни.
    Разбира се, имах и хубави моменти с тях,всичките до един имаха страхотно чувство за хумор и много пъти ме е болял корем от смях.
    И въпреки това се радвам, че догодина ще съм с нови хора и няма да ми е мъчно за почти никoй от вече бившия ми клас.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Искам да местя училищата направо аз
    В МГ и ЕГ са всички мои идеали за "характери" и хора пък аз се втурнах към съвсем друго. Бомба са хората от класа поотделно, имаме сякви - пушачи, пиячи, ебачи, но като единица и клас не можем да се организираме. Всечки са се пръснали по групички и хранят останалите, псуваме се в час, после се прегръщаме..странна история

Град
    Las Vegas
    Честно казано-не! От 2 години сме заедно, но всички сме толкова различни. Има едно единствено момиче от целия клас, което уважавам страшно много и си се размотаваме двечките и според останалите ние(аз и тя) сме се делили. Как няма да се делим! Всеки говори зад гърба на всеки. Ще кажеш, че сме 5-ти клас (10-ти сме). Е нямам намерение да бъда част от това. Всички са хипер нагли, не можеш да вземеш думата. Пушат, пият, всеки използва всеки, преписване на макс и то предимно от мен, защото не мога да кажа не. Или просто не искам да съм гаднярка. Та това е моят клас. Някакъв ужас просто...

Sorry, стана малко дългичко.
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Аз тази година завърших(12 клас) и като се сетя за моя клас ми става тъжно,защото може и да не се видим повече.Преживяхме много добри моменти,яки бяха,но моят клас бяха неорганизирани и много трудно се сбирахме ,за да отидем някъде,но нищо,ще ги запомня с най-добро.Никога няма да ги заменя или забравя.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    От две години съм с този клас и честно казано ГО ОБОЖАВАМ !!!
    Нямаме лигльовци нямаме надуфки .... просто хиипер якия клас ... Всички сме горе долу на едно ниво на интелигентност и имаме много общи интереси помагаме си и сме задружни .. винаги имаме кавги ,но винаги е за нещо малко и после много се смеем .. И най-хубавото .. Винаги имаме за какво да си говорим
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Аз пък харесвам класа си много, много!Може някой да се скара с друг, но ние сме най-хубавия клас.Ако един бяга от час-всички бягат.Ако един загази, всички го защитават.Не знам как ще се разделя с тях но това е наистина задружен клас.Иначе никак не харесвам предишния си клас.Интриги, клюки, караници, неловки ситуации - никак не ми липсва.И да спомена, че всички учители срещат затруднения с укротяването ни, макар че сме клас с добър успех..Ама сме подмазвачи: всеки се бори самостоятелно за отличната си оценка

Супер фен Аватара на Fiction7577
    От две години съм в този клас и не си го харесвам, не че се караме, но просто не сме задружни. И все пак, по-добре е от старият ми.

Супер фен
    Еххх ние бяхме много задружен клас (завърших 12 клас). Винаги е било яко, винаги сме били супер организирани и за нула време сме се организирали, винаги като кажеш вечерта на кръчма поне 10-15 човека минимум се отзоваваха, винаги бяха готови да ти помогнат или ако си мъртво пиян да те приберат, никога няма да те изоставят. Много ми липсват вече.... и класния ми липсва.... и училището....

Не,изобщо не го харесвам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

заедно сме от 8ми клас, нямаме придошли, но две момичета си заминаха
    не го харесвам, т.к. има разделения на момичета и момчета, и момчетата са 'готините' и 'затворените', а момичетата са 'курвите', 'нормалните' и 'бъдещите курви', но първата и третата група ходят заедно и разбира се се бутат на момчетата, които нищо че ги псуват, обиждат и т.н. те продължават да ходят там
    бих го заменила 100%. само няколко човека бих оставила в същия клас. има и готини хора, но се държат тъпо..
    както вече стана ясно не сме задружни, учителите го знаят, класовете го знаят и чак ме е срам вече..
    ходим навънка 2-3 пъти годишно по 15 човека най-много (на коледа и на завършването)..
    събираме пари от време на време за рдто на класната, за коледа за подарък и евентуално юни месец за букет,..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Colouring
    Не съм очарована от тях,не знам дали обаче бих го сменила,защото кой знае другия какъв ще излезе.Предишния ми клас също не беше кой знае какво,този пак така..
    Разделени сме на групи,не сме кой знае колко задружни.С удоволствие бих премахнала няколко човека!

Супер фен Аватара на Transform
    Аз съм от една година с моя клас,по-скоро не са като мен,хората с които бих се разбирал са в ЕГ например,просто не са мой тип хора иначе гледам да се разбираме но типажа с който бих се чувствал добре не е този.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Не,не ги харесвам.Всеки си мисли,че е нещо повече от другия.Може да се каже,че всички се мразим взаимно.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    До някъде го харесвам и до някъде не.От една страна се разделят на групички и клюкарят,а от друга пък в някои отношения се защитаваме пред учителите и тогава им казвал Евала,че не са издънили някой или не са го натопили пред учителите.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    От 8-ми клас съм с тях/2007/ и от 26 човека към 15 ми допадат и се разбирам с тях, а с другите не общувам, някси няям общ език Догодина ще сме 12 клас и като чели с всяка година ставаме по задружни, докато 8 и 9 клас бяхме на групички, то 11 вече разсъждаваме по зряло/повечето/ и е по-различно-хубав клас сме като цяло има всякви типове-рапъри, хаус-маниаци, дебели, грозни, бавни, стреснати, луди, метъли, чалгаджии, скейтъри, зубари,нацепени, кльощави, фитнес-маниаци и други

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ми имаше некви групички, интриги...такива неща
    ама аз се разграничавах от тия работи и без друго нямах много път през даскало за всичките години
    а всъщност ученическия живот е най-як и тийнейджърските години са най-яки, ама итс туу лейт

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Старият крас по си го харесва сякаш.Този има 10-12 човека който са супр пекани,останалите ....пълта скръб.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    стария клас много си го обичам но за жалост тази година ще съм във нов и ще видим как ще е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си