.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?

Имам 2 реда плочки, които се очертават добре, когато стегна корема си. Когато е отпуснат обаче, те не се виждат (има съвсем бледи очертания и то след тренировка). Въпросът ми е възможно ли е в по-късен период (като стана на 17-18г.) тези плочки да изпъкват и да се виждат без да стягам корема си, докато е в нормално, отпуснато състояние, защото на всички е ясно, че човек не може да ходи постоянно със стегнат корем.

Супер фен
    Ами ако има там мускул,ще изпъкват. А ако няма-няма да изпъкват!

Супер фен

Re: Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?

Цитирай Първоначално написано от monster123
    Имам 2 реда плочки, които се очертават добре, когато стегна корема си.
    Е,имаш малко фаянс.Като се знае,че си на 14 год и 52 кила това е успех за теб. Ама за повече ще чакаш 17-18 год

На снимката съм стегнат. Искам като стана на 17-18 да изглеждам така (или по-добре) в нормално състояние (отпуснат) и питам възможно ли е

Мега фен
    И сега може да стане.Що за въпроси ?

Добре щом може да стане как може да стане ?

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    redbul2 - знаеш ли какви хемороиди можеш да си причиниш с това напъване ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Andrez
    redbul2 - знаеш ли какви хемороиди можеш да си причиниш с това напъване ..
    Има грешка.Снимката не е моя,а на monster123. Обаче не виждам да е чак толкова напънат

Имаш много труден избор момче! Ако искаш плочки,трябва да ограничиш калориите и ще останеш слаб. И ако искаш мускулна маса,тогава си щракни още няколко снимки за спомен. Дилемата ти е,щека с плочки или корав пич с големи мускули и свински врат (естествено за плочки и дума не може да става тогава)

Значи зае*авам всякакви плочки, зашото в момента качвам маса и не смятам да си оставам слаб само заради едни плочки .. но целта ми не е да съм с огромен врат и т.н, по-скоро искам да съм с нормално за височината си тегло и релефен ... но първо ще кача маса, зашото ми трябват поне 10 кг, и след това ще се мъча да орелефявам .....

мисля, че е възможно като стана на 18 да съм примерно 1.75 висок и да съм 80 кг , тогава няма да съм хилав , и пак ще мога да имам плочки и да съм релефен с малко повече тренировки

Супер фен
    Ами виж сега. Като започнеш за маса,ти няма да спираш съвсем упражненията за корем. В тоя случай като натрупаш мускулна маса, плочките ще станат дори много големи. Но просто няма да се виждат известно време.Ще бъдат още по-големи,но скрити под някакъв слой мазнинки.И след това като натрупаш маса и направиш големи мускули на цялото тяло,просто ще ограничиш малко въглехидратите.Ще правиш повече кардиоупражнения. И плочките ще светнат отдолу,по-големи от всякога.

Мега фен
    Добре щом може да стане как може да стане ?
    С кардио тренировки и ВМ-НВД,при твойто положение дето си нямаш най-вероятно хранителен режим,като съдя кг/ръст няма да стане да минаваш на НВД или ВМ-НВД от единият на другият ден!

А това с годините го остави,ако си мислиш,че ще чакаш до 18-20 и тн,може никога да не ги изкараш тия плочки,може и след 2-3 месеца да ги изкараш , зависи от теб..

Повече от фен
    аре стига с тея плочки ,бе деца..не е ли по добре бик 100 кила,масивен,силен с плосък корем,и без плочки..отколкото щиглец 60 кила ,без мускул-само арматура и тапети,но със заветните плочки
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от navar
    аре стига с тея плочки ,бе деца..не е ли по добре бик 100 кила,масивен,силен с плосък корем,и без плочки..отколкото щиглец 60 кила ,без мускул-само арматура и тапети,но със заветните плочки
    navar ако беше на моите години, щях да си мисля че ми е брат-близнак
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Кфо го стресирате момчето. Пичага не че нещо ма това твойто не е много релефно и аз лично не виждам кой знае какви "плочки",че чак и очаквания за отпуснат корем да имаш.Първо вече си прочел това,което написаха доста по-интелигентни от мен хора та да не ги повтарям заеби тия плочки.Момиченцата ше минат и без тях щот за всеки 13-14 годишен това е най-важното.Като те гледам сега няма какво да губиш та скачай във залата стани "корав" както се изразиха по-нагоре и тогава ми говори за плочки.И понеже знам,че ше ми отговаряш,че така говорят хора дет са дебели отпуснати и некфи подобни може ЛС ако те интересува нещо да ти покажа малко снимков материал като бях на твойте години да видиш какво е релефен корем,но личния опит с този корем и поддържането му ме кара да те насоча към залата защото си е само загуба на време хилка с плочки -> смях.Алтернатива е да ходиш на лостове и да земеш да удариш 1 релеф и да оставиш масата,но не ти го препоръчвам,че като ти гледам ръката едва ли имаш опит и бързо бързо ще загубиш интерес.Само това е варианта да държиш фаянса и да имаш релефен гръб ръце и гърди НО с дълъг период на тренировки много воля и желание.

DownloadVirus съотношението ми височина - тегло е 165см - 52кг . Сега наблягам на въглехидратите , за да кача кг

Musicisinmyveins как разбра на колко години съм? Засега го карам на дъмбели вкъщи, лостове и лицеви опори, залата зимата я почвам, първо искам да стана на 15

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Приятелю,толкова много снимки на момчета пред огледалото на твойте години съм виждал по телефоните на някой кифли дет се мъкнат по версай,син сити,гранда и т.н ,че по телослжението ти не е трудно да се ориентирам както и по въпроса който задаваш.Всъшност не съм виждал момче над 16 тук да пита за плочки.Може и да ми е обягнало просто Правилен избор все пак,но не отлагай чак толкова.Или ако отлагаш започни да се интересуваш.В нета има толкова информация,която чака да бъде прочетена и обработена от начинаещите в зала,че майката си трака.Ако четеш и вникваш в съветите на хората и най-важното усмислиш правилно мнението на хора минали по твоя път ще постигнеш много по-бързо резултати .УСПЕХ : )

Цитирай Първоначално написано от navar

Не съм казал, че целта ми е да стана 60 кг "щиглец" без мускул, целта ми е като стана на 17-18 да бъда да речем 1.75 висок (не знам колко още ще раста) и да съм 80 кг РЕЛЕФЕН , а не 100 кг мечка

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ти и да искаш, 100кг мускули няма никакъв начин да направиш на 17, освен ако не взимаш забранени медикаменти..

Повече от фен
    ееех,този релеф заветен..след като отмина модата на ЕМУ-тата,с кечета,бретони,педалско излъчване и бръмбарски очила...сега е модата на "бекъмчетата" плочки,татуси и релеф,мноого релеф...но както всичко модерно,и този тип "мъжленца" ще отмине,ще дойде някаква нова изгъзица...
    дефинирай ми релефен??? нали не си мислиш че културистите са постоянно релефни?? поддържането а килограми от + 10 и нагоре върху ръста релефни не е лека задача,а много често непосилна без намесата на хапчета и игли..
    ъспомням си че когато бях на твоите години ,се състезавах на 54 кила..и аз си мислех така,по добре по слабичък ,но релефен..в последствие се оказа не точно така ...разбрах че мускулната маса си е мускулна маса,макар и не много релефна...че момичетата не припадат при вида на плочки,но пък винаги 100 кг. мечка( не ме разбирай погрешно,не става дума за 100 кг тулуп с шкембе и гуша) се е котирала..може би защото вдъхва някаква увереност ,знам ли защо..всъщност знам..
    така че тренирай ...мен ако ме питаш-тренирай за сила..но обикновено на твоите години никой не ме слуша..едни искат релеф,други хипертрофия...след 10 години ,може пак да си поговорим ..
    само за справка нарязани плочки ,в орпуснато състояние на корема,се поддържат ако си под сантиметрите на ръста си..разбирай 175 см,65 кила..нагоре е трудно,и безсмислено...ако ще ставаш манекен-ок..ако смяташ да правиш друго,или да се занимаваш със спорт е безсмислено...ако искаш да се котираш пред гаджетата-обърни внимание на друго..запомни нещо от един стар човек,който ми го каза отдавна..а аз го казвам на теб-жените,мойто момче обичат победителите,шампионите...ч ак след това идва визията..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

подкрепям навар, ама мисля все пак,че човек тренира за себе си- собственото си здраве , вид и т.н... Ако почнете да тренирате заради момичета, момчета , хермафродити и т.н просто няма смисъл...
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    подкрепям навар, ама мисля все пак,че човек тренира за себе си- собственото си здраве , вид и т.н... Ако почнете да тренирате заради момичета, момчета , хермафродити и т.н просто няма смисъл...
    Взе ми думите от устата. Не всичко е жени и ебане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не тренирам заради момичета, тренирам заради себе си, за да се чувствам и изглеждам по-добре. Не е нужно да съм 100 кг, за да накарам момиче да се чувства сигурно с мен. Даже в повечето случаи ако момичето наистина е влюбено почти не го интересува какво е тялото на момчето, защото може да е много здрав и да има тялото мечта, но да няма нищо в главата и да се държи като г*з. Така че отново казвам - тренирам заради себе си, за да съм във форма и да се чувствам добре... според мен е възможно да съм 175 см 70 кг с плочки, но предпочитам големи ръце и масивни гърди, разбира се не мазни, така че започвам да качвам маса, за плочки ще мисля по-късно

Не тренирам заради момичета, тренирам заради себе си, за да се чувствам и изглеждам по-добре. Не е нужно да съм 100 кг, за да накарам момиче да се чувства сигурно с мен. Даже в повечето случаи ако момичето наистина е влюбено почти не го интересува какво е тялото на момчето, защото може да е много здрав и да има тялото мечта, но да няма нищо в главата и да се държи като г*з. Така че отново казвам - тренирам заради себе си, за да съм във форма и да се чувствам добре... според мен е възможно да съм 175 см 70 кг с плочки, но предпочитам големи ръце и масивни гърди, разбира се не мазни, така че започвам да качвам маса, за плочки ще мисля по-късно
    По дрехите посрещат, по ума изпращат! Сещай се сам!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си